Hovedinnhold

Engelsk avis hevder Solskjær er Wolves' førstevalg

INTERESSE FRA ENGLAND: Ole Gunnar Solskjær, her på sidelinjen under 2-0-tapet mot Haugesund forrige helg, linkes stadig tilbake til England. Foto: Scanpix
INTERESSE FRA ENGLAND: Ole Gunnar Solskjær, her på sidelinjen under 2-0-tapet mot Haugesund forrige helg, linkes stadig tilbake til England. Foto: Scanpix
(VG Nett) Ole Gunnar Solskjær (39) blir nok en gang linket tilbake til balløya. Nå hevdes det at Molde-sjefen skal være Wolverhamptons førstevalg.

Denne saken handler om:

Det er avisen Daily Mail som torsdag skriver at Wolves-eier Steve Morgan ønsker seg Solskjær som ny manager.

Mick McCarthy fikk sparken tidligere denne sesongen og Terry Connor har mildt sagt ikke vært noen suksess etter at han fikk det midlertidige ansvaret. Laget ligger sist i Premier League og suser mot Championship-spill neste sesong.

Førstevalget

Paul Ince trekkes frem som en annen kandidat til å få jobben på permanent basis, men Daily Mail mener å vite at Solskjær er førstevalget da han passer Morgans ønske om å sikre seg en ung og noe mykere type enn McCarthy.

39 år gamle Solskjær skrev en tre og et halvt år lang kontrakt da han vendte tilbake til Molde foran forrige sesong. Det endte som kjent med klubbens første seriemesterskap på 100 år, og treneren har siden vært satt i forbindelse med både Portsmouth og Blackburn.

Solskjær innrømmer at det var konkret interesse fra England allerede før serieavslutningen i fjor, men sier han har planer om å bli i Molde lenge. På spørsmål om hvordan han forholder seg til ryktene fra balløya, sa 39-åringen følgende til VGTV tidligere i vinter.

- Jeg har ikke noe forhold til det i det hele tatt på grunn av at jeg har levd med de spekulasjonene hele livet som fotballspiller siden jeg dro til United. Fokuset mitt er at vi har flyttet hjem, jeg skal gjøre Molde til en bedre klubb og jeg skal lære å bli en bedre manager selv.

Hyllet av Sir Alex

Sir Alex Ferguson og David Beckham er to av en lang rekke fotballpersonligheter som har hyllet Solskjær etter Molde-triumfen i fjor.

- Det er godt mulig at Ole returnerer til England i en managerjobb en dag. Spørsmålet er når det vil skje. Jeg synes ikke han bør stresse, sa Sir Alex Ferguson etter Molde-gullet.

- Jeg vet at mange engelske klubber følger Ole, og det vil ikke overraske meg om han med tiden blir tilbudt en god jobb, sa sønn og Peterborough-sjef Darren Ferguson til VG Nett i november i fjor.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball