Hovedinnhold

Slik prøver Los Angeles FC å lokke Zlatan til MLS

<p>I KAMP: Zlatan Ibrahimovic i duell med Chelseas Gary Cahill. Den svenske United-spissen kom inn som innbytter i søndagens storkamp på Old Trafford som endte med 2-0 til United.</p>

I KAMP: Zlatan Ibrahimovic i duell med Chelseas Gary Cahill. Den svenske United-spissen kom inn som innbytter i søndagens storkamp på Old Trafford som endte med 2-0 til United.

Foto: Rui Vieira, AP
Los Angeles FC skal være på desperat jakt etter Zlatan Ibrahimovic (35). Og har tilbudt United-spissen er årslønn på 55 millioner kroner for å spille i den amerikanske MLS-ligaen.

Ifølge dailymail.com har amerikanerne lagt en kontrakt på bordet som kan ende med at supersvensken forlater Old Trafford 1. januar 2018.

Los Angeles FC (LAFC) er etablert, og skal inn i Major Soccer League (MLS) fra neste år, men laget har ennå ikke spilt en eneste kamp i ligasystemet. Men når det skjer skal det åpenbart være med et slagkraftig lag i den amerikanske toppserien. Og en stjernesignering ala Zlatan Ibrahimovic når de debuterer i mars 2018.

Ibrahimovic har vært en knallsuksess i sin første sesong i Premier League. Han står med totalt 28 mål (17 ligascoringer) så langt. Og det forventes at han starter kveldens returkamp i Europa League mot Anderlecht på Old Trafford i kveld (1-1 i Brüssel i første match).

LAFC skal være villig til å strekke seg langt for å skaffe seg målmaskinen. Blant annet skal de ha tilbudt Ibrahimovic en avtale hvor han kan gå på lån til United fra sesongstart i Premier League (august) til sesongoppkjøring i USA, som er nyttår.

Les også:  Zlatan hinter om at han kan bli den nye James Bond

Ifølge Daily Mail har «Ibra» en utgående kontrakt med United med åpning for forlengelse. Men denne skal svensken ha vegret seg for å skrive under på etter at LAFC kom på banen.

LAFC-eier Tom Penn sa nylig: – Vi har snakket om ønsket til en spiller med høy global status. Og vi vil ha en spiller som har lidenskapen til å bli den første LAFC-legenden.

Han la til at det er snakk om at spilleren kan bli utlånt til klubben han spiller for i dag i Europa. Men oppgir ikke navnet på klubben, eller spilleren.

Den best betalte spilleren i MLS nå skal være brasilianske Kaka i Orlando City med 62 millioner i året.

VGTV: Sportsnyhetene

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball