Hovedinnhold

Reserven stengte buret for Manchester United

(Southampton – Manchester United 0–0) Med David de Gea (26) på tribunen, storspilte reserven Sergio Romero (30).

Den spanske storklubben Real Madrid har flere ganger forsøkt å sikre seg Manchester Uniteds spanske sisteskanse David de Gea (26), men den engelske storklubben har så langt greid å holde ham i Premier League.

Mot Southampton sendte reserven Sergio Romero (30) inn en solid jobbsøknad, om førsteplassen i United-buret blir ledig til sommeren.

0Southampton
0Manchester United

Allerede fem minutter ut i kampen takket han for tilliten, da Manchester Uniteds Eric Bailly tok ned ballen med hånden og dommer Mike Dean mente det var innenfor 16-meteren.

Manolo Gabbiadini forsøkte å snike straffesparket ned ved sin venstre stolpe, men der lå Romero langflat.

Etter pausen presset hjemmelaget hardt på og skapte mulighet på mulighet, men igjen sto Romero i veien for alt som kom.

Sparte spillere

United hadde lite å spille for, annet enn å unngå tre strake serietap for første gang på over ti år. De var allerede sikret sjetteplassen i serien, og har begynt å feste blikket mot neste ukes Europa League-finale mot Ajax.

En seier der er lagets eneste mulighet til å nå neste års Champions League.

Med det i tankene, samt et tett kampprogram, valgte José Mourinho å gjøre flere endringer på laget.

4-3-3-laget med Wayne Rooney som midtspiss slet med å spille seg til de helt store sjansene, med Anthony Martials suser i stangen midtveis i andre omgang som et av få unntak.

Endte målløst

Det var isteden hjemmelaget Southampton som spilte seg til flest og størst sjanser, men de greide altså aldri å overliste argentinske Romero mellom stengene.

30-åringen holdt buret rent i sin andre seriekamp denne sesongen.

Dermed endte kampen 0-0, og Claude Puels menn ga West Bromwich, Bournemouth og Leicester muligheten til å klatre forbi dem i siste serierunde søndag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball