Hovedinnhold

- Kent Bergersen ferdig i Lyn

- FERDIG I LYN: Kent Bergersen skal ha fått sparken som hovedtrener i Lyn. Foto: Scanpix
- FERDIG I LYN: Kent Bergersen skal ha fått sparken som hovedtrener i Lyn. Foto: Scanpix
Bergersen er ferdig som hovedtrener i Lyn. Det melder NRK.

Denne saken handler om:

I mandagens kamp mot Brann skal Tommy Berntsen og Gunnar Halle lede laget, ifølge NRK.

Det skal ha vært styret i FC Lyn som har bedt Bergersen om å trekke seg.

Det har i kveld ikke lyktes VG Nett å komme i kontakt med klubbledelsen eller Kent Bergersen.

VG Nett-leser:
Meningsløst, og det hjelper ikke akkurat på en allerede anstrengt økonomi. Bergersen var det minste problemet i klubben.
Diskutér her!

- Mange må ta selvkritikk

Det skjer knappe to uker etter at sportssjef Rolg Magne Walstad forsikret om at den mannen som skulle lede Lyn etter ferien, var Kent Bergersen.

- «Kenta» er Lyn-trener. Han har full tillit, sa Walstad til VG Nett da.

- Kent har ikke slått noen feilpasninger. Han har heller ikke scoret noen selvmål. Det er mange som må ta selvkritikk for at vi ligger der vi ligger, inkludert undertegnede, sa Walstad.

Riktig så fornøyd kan ikke Lyn-styret ha vært med Bergersens innsats - onsdag kveld sprakk nyheten om at Kenta skal ha fått avskjed.

Les også:Halle tror Bergersen snur motgangen

- Kan like godt skje nå

Lyns supporterklubb Bastionen har tidligere bedt Bergersen om å gå. I kveld fikk de etter all sannsynlighet ønsket innfridd.

Talsmenn Øystein Kvam i Bastionen sier de har hørt rykter om at Bergersen har fått sparken, og at hvis ryktet stemmer, er dette bra.

- Kenta har ikke noen sportslig suksess å se tilbake på, og jeg ser ikke for meg Kenta som trener i Lyn neste år heller. Så da kan det like godt skje nå, sier han til VG Nett.

Også på Bastionens diskusjonforum er det jubel:

«JAAAAAAA!!!! Endelig! Nå kan vi kanskje begynne å se fremover»

Sliter på alle fronter

Bergersen hadde kontrakt fram til 2011. Han kom til klubben som Henning Bergs assistenttrener i 2008, og avanserte til hovedtrener i september i fjor.

Lyn sliter for tiden både sportslig og økonomisk. Klubben ligger på desidert sisteplass i eliteserien etter godt over halvspilt sesong. Oslo-laget har kun vunnet én kamp i sommer.

Les også:Lyn betaler ikke feriepenger

Hjemme på Ullevaal har ikke Lyn vunnet siden oktober 2008, og vår var det svært usikkert om de fikk fortsette å spille på sin hjemmebanen. Det gikk i orden, men samtidig sprakk nyheten om at klubben ikke ville klare å betale ut feriepenger til spillerne.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball