Hovedinnhold

Guastavino trolig nestemann ut

Lyn forbereder seg på et siste spillersalg

IKKE MED MOT BRANN: Diego Guastavino var sykmeldt til kampen mot Brann, noe Lyn-trener Gunnar Halle trolig ikke var spesielt fornøyd med. Foto: Daniel Saanum Lauten, VG
IKKE MED MOT BRANN: Diego Guastavino var sykmeldt til kampen mot Brann, noe Lyn-trener Gunnar Halle trolig ikke var spesielt fornøyd med. Foto: Daniel Saanum Lauten, VG
ULLEVAAL (VG Nett) (Lyn - Brann 2-2) Mandag ble trener Kent Bergersen og midtstopper Indridi Sigurdsson historie i Lyn. Trolig er Diego Guastavino nestemann ut - og så kan det være salgsstopp.

Denne saken handler om:

Ingen i Lyn vil naturlig nok bekrefte at det blir slik, det ville vært dristig og spådameaktig etter de siste dagers dramatiske hendelser.

VG LIVE:Se høydepunkter fra Lyn-Brann her

Totalt har syv spillere forlatt Oslo-klubben i sommer, men Lyn ser helst at nummer åtte går også.

- Men vi ønsker å selge Diego, det har vi vært tydelig på helt siden han ikke ville forlenge avtalen med oss, sier direktør Erik Langerud til VG Nett.

Guastavino sykemeldte seg i går, men til VG Nett stilte flere i Lyn-leiren seg tvilende til om spilleren virkelig var skadet. Erik Langeruds tålmodighet med Terje Liverød synes uansett å være borte.

- Vi har overholdt alle våre forpliktelser med Diego. Hvordan kan Liverød da mene at Lyn holder Diego som gissel, tordnet Erik Langerud etter 2-2 mot Brann.

Les også:Lyn reiste seg fra kaoset

På møterommet

Nå ønsker Lyn-direktøren å løse Guastavino-saken på møterommet, slik han ble enig om Kent Bergersens sluttpakke og Indridi Sigurdssons overgang til Viking mandag ettermiddag.

- Det gavner ikke spilleren at det fortsetter på denne måten i media, mener Erik Langerud om Guastavino-farsen.

- Vi ønsker å selge ham så fort som mulig, men det kan også hende han blir i klubben, sier Langerud.

Les også:Guastavino: - Uaktuelt å bli med Lyn ned

Lyn og Brann ble enig om en overgang i forrige uke, og Lyn-direktøren vil ikke si at Brann-dealen er død nå - selv om Liverød før helgen avviste en overgang med begrunnelse av at Lyn var for grådige.

Også Rosenborg er blitt kastet inn i spekulasjonene etter at uruguyaneren var og så Odd-Rosenborg i Skien søndag.

Fordøye inntrykkene

Erik Langerud hadde kanskje sin mest hektiske dag som Lyn-direktør noensinne mandag. I løpet av dagen hadde klubben i hans hjerte blitt enig med Kent Bergersen om eks-trenerens sluttvederlag.

Så fulgte hendelsene i tur og orden; Jo Inge Berget er lånt ytterligere en måned fra Udinese, sykemeldingen til Diego Guastavino slo ned som en bombe, Indridi Sigurdsson ble solgt bare to timer før kampen og til slutt kjempet et purungt Lyn-lag seg til hederlige 2-2 mot Brann.

- Hadde det ikke vært for Håkon Opdal, ville vi vunnet også. Nå skal vi fordøye inntrykkene fra denne dagen og gjøre opp status. Men spillerne sto frem og kjempet for Lyn her i dag, mente Erik Langerud, som klok av skade ikke vet hva morgendagen bringer.

Han vet at Liverpool kommer til byen for å møte Lyn onsdag, men ikke stort mer enn at Gunnar Halle trolig leder laget igjen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball