Hovedinnhold

Fansen forlot stadion før helsvart Liverpool-periode

** Fansen protesterte - så hentet Sunderland inn ledelsen
** Manager Klopp på sykehus - ledet ikke laget lørdag

Liverpool-fans viser hva de synes om økte billettpriser neste sesong.
Liverpool-fans viser hva de synes om økte billettpriser neste sesong. Foto: Lindsey Parnaby, Afp
  • Send en melding til
Liverpool ledet komfortabelt og styrte mot sin første seier siden 23. januar. Men så, i det 77. minutt, markerte fansen sin avsky mot økende billettpriser. Derfra og ut ble alt helsvart for Jürgen Klopps menn.

Denne saken handler om:

Liverpool ledet 2-0 da det gjensto åtte minutter, men mål av Adam Johnson etter 83 minutter og Jermain Defoe i siste spilleminutt gjorde at Sunderland kom tilbake og sikret uavgjort.

Jürgen Klopp ble blindtarmoperert lørdag og var ikke til stede på benken. Derfor var det førstelagstrener Pepijn Lijnders som måtte svare på spørsmål fra pressen.

VG LIVE: Vi fulgte kampen minutt for minutt

– Vi er skuffet. Vi vet at en kamp varer i 95 minutter, og i 83 av dem var vi strålende. Da vi fikk det første målet, spilte vi godt. Så reduserte de til 1-2, og det var skuffende å la dem få to mål. Resultatet lyver aldri, men i dag løy det litt, sa han ifølge BBC.

<p>Liverpool-trener Zeljko Buvac og Sunderland-manager Sam Allardyce underveis i kampen.</p>

Liverpool-trener Zeljko Buvac og Sunderland-manager Sam Allardyce underveis i kampen.

Foto: Phil Noble, Reuters

Sunderland-sjef Sam Allardyce sier hans lag var skuffet over å komme under, men fornøyd med snuoperasjonen.

– Vi var skuffet over 0-1-målet, men 1-2-målet åpnet opp Liverpool-forsvaret, og så fikk Defoe sin sjanse. Vi vil ikke makte å slå tilbake slik hver kamp, men i dag var det et verdifullt poeng for oss, sa han.

Han ser likevel forbedringer i eget lag.

– For meg handler det om at spillerne må høre og lære mer når det kommer til hvordan man skal kontrollere en kamp og så straffe motstanderen når vi har sjansen.

Lest denne? Bjørnebye og Alsaker uenige om Liverpool når Champions League

Firmino god

SCORET: Alberto Moreno tar et ordentlig tak i lagkamerat Roberto Firmino etter at sistnevnte har satt inn 1-0.
SCORET: Alberto Moreno tar et ordentlig tak i lagkamerat Roberto Firmino etter at sistnevnte har satt inn 1-0. Foto: Phil Noble, Reuters

Etter en målløs første omgang, fortsatte hjemmelaget å kjøre kampen, og det ga resultater. Etter 59 minutter slo James Milner et innlegg til Roberto Firmino. Formspilleren headet inn 1-0.

Elleve minutter senere var brasilianeren igjen sentral. Spissen stjal ballen og satte fart mot mål. Alene med keeper valgte Firmino å trille ballen til en bedre plassert Adam Lallana, som enkelt doblet ledelsen.

Adam Johnson skapte ny spenning da han lurte et frispark fra 20 meter i mål. Målvakt Simon Mignolet burde avverget forsøket.

Gjestene spilte plutselig med en helt annen intensitet og energi. Ett minutt før slutt utlignet bortelaget. Nyinnkjøpte Wahbi Khazri fant Defoe i 16-meteren. Spissen var feilvendt, men vendte opp og satte ballen bak Mignolet.

Fått med deg denne? Spinnvill Klopp knuste brillene i ekstremt nimålsdrama

Skader og protest

Liverpool fikk også flere dårlige nyheter gjennom en større skadeliste. Fra før var Martin Skrtel, Philippe Coutinho og Divock Origi ute med skade, i tillegg til at manager Klopp måtte stå over på grunn av blindtarmsbetennelse.

Mot Sunderland måtte midtstopper Dejan Lovren ut etter 12 minutter, mens Joe Allen forlot banen like før pause. En gledelig nyhet var derimot at den skadeplagede spissen Daniel Sturridge var tilbake på benken.

På forhånd var det varslet en protest mot økte billettpriser neste sesong blant hjemmefansen, noe som skulle skje etter 77 minutter. Da klokka viste 77 minutter, ble det høylytte protester, etterfulgt av «You'll never walk alone», før mange valgte å forlate stadion som varslet. De fikk aldri med seg Sunderlands opphenting.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball