Hovedinnhold

Mot budkrig for LSK-spiss

Hevder både Cardiff og Wolves er interessert

ETTERTRAKTET: Bjørn Bergmann Sigurdarson har grunn til å smile: Med 6,09 i snitt på VG-børsen har han vært eliteseriens beste spiller så langt denne sesongen. Foto: Trond Solberg, VG
ETTERTRAKTET: Bjørn Bergmann Sigurdarson har grunn til å smile: Med 6,09 i snitt på VG-børsen har han vært eliteseriens beste spiller så langt denne sesongen. Foto: Trond Solberg, VG
(VG Nett) Lillestrøm bekrefter at det har kommet konkrete henvendelser på spissen Björn Bergmann Sigurdarson (21).

Denne saken handler om:

Overfor TV 2 letter sportsdirektør Torgeir Bjarmann på sløret:

- Vi har fått konkrete henvendelser på Björn. Det er alt jeg vil si, sier LSK-lederen til TV-kanalen.

Bjarmann har ikke besvart VG Netts henvendelser mandag morgen.

Ifølge TV2 er det Championship-klubben Cardiff som har kommet med en konkret henvendelse, mens Ståle Solbakken og Wolverhampton stadig følger nøye med på bevegelsene rundt den unge angriperen.

Tidligere har også Everton og Reading blitt nevnt i britiske medier som interesserte klubber.

Sigurdarson har vært Lillestrøms lyspunkt i en tung sesongåpning. Etter først å ha fått kritikk for ikke å sette sjansene, har målene begynt å renne inn for islendingen.

Til nå i år står han bokført med syv eliteseriescoringer.

21-åringen har spilt én kamp for Islands A-landslag. Det var da han fikk seks minutter som innbytter i hjemmekampen mot Kypros 6. september i fjor.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball