Hovedinnhold

Høiland aktuell for LSK

Kan bli leid ut fra Molde

NY KLUBB: Tommy Høiland, her feirende etter å ha scoret for Molde i fjorårets cupfinale, skal etter det VG erfarer være aktuell for Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix
NY KLUBB: Tommy Høiland, her feirende etter å ha scoret for Molde i fjorårets cupfinale, skal etter det VG erfarer være aktuell for Lillestrøm. Foto: NTB Scanpix
Lillestrøm har jaktet etter en spiss helt siden sesongslutt i fjor høst. Nå kan de ha funnet mannen: Tommy Høiland (24).

Denne saken handler om:

Den kontroversielle Molde-spissen bekrefter overfor VG at en overgang til LSK er aktuelt.

- Jeg har hørt rykter om at Lillestrøm vil låne meg ut sesongen. Så får vi se hva som skjer, sier Høiland til VG mandag ettermiddag, noen timer før overgangsvinduet stenger.

- Er en overgang til Lillestrøm interessant for deg?

- Ja, det er det. Med tanke på hvor mange spisser vi har i Molde, og at jeg i øyeblikket er litt bak i køen, så kan det være aktuelt. Jeg trives veldig godt i Molde, men når man ikke får spille må man vurdere andre ting. Ting vil bli avklart ganske snart, svarer den tidligere Bryne-, Viking- og Sandnes Ulf-spissen.

Høiland har gjennom karrieren opparbeidet seg et rykte som en kontroversiell spiller. Bråk med trenere, med- og motspillere og fansen, har skapt flere utenomsportslige medieoppslag for 24-åringen.

I januar i fjor ble den daværende Sandnes Ulf-spilleren bøtelagt for 7500 kroner, for obskøne gester mot Ull/Kisas back Tom Kristoffersen.

Som Bryne-spiller ble han i 2012 bortvist fra trening etter bråk med lagkamerater.

Hverken Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen eller LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann har foreløpig vært tilgjengelig for kommentar. Men etter det VG erfarer jobber romerikingene med å få på plass finansieringen som kan gjøre Tommy Høiland til LSK-spiller ut 2014-sesongen.

Lillestrøm har den siste tiden testet ut spissen Eric Mouloungui fra Gabon - uten at han har imponert voldsomt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball