Hovedinnhold

Hevder LSK og Wolves er enige

Sigurdarson på vei til Championship

SELGES: Björn Bergmann Sigurdarson blir etter alt å dømme solgt fra LSK i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix
SELGES: Björn Bergmann Sigurdarson blir etter alt å dømme solgt fra LSK i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix
(VG Nett) Lillestrøm og Ståle Solbakkens arbeidsgiver, Wolverhampton, skal være enige om en overgangssum for spissen Björn Bergmann Sigurdarson.

Denne saken handler om:

Det melder Sky Sports.

Samtidig skriver Romerikes Blad at de vet at det pågår diskusjoner mellom klubbene, og at det trolig dreier seg om en salgssum på mellom 2,5 til 3 millioner euro.

Det tilsvarer et sted mellom 19 og 23 millioner norske kroner.

LSK-investor Per Berg bidro med midler da LSK hentet Sigurdarson i 2009, og har krav på omtrent halvparten av en eventuell overgangssum.

Berg ønsket ikke å kommentere meldingen om et nært forestående salg da VG Nett snakket med ham i 16-tiden.

VG Nett har ikke kommet i kontakt med LSK-lederne Per Mathisen og Torgeir Bjarmann. Heller ikke Wolves-manager Ståle Solbakken har besvart VG Netts henvendelser.

Islendingen slet med å treffe målet i sesongstarten, men fikk syv elitescoringer før ferien. 21-åringen har foreløpig spilt én A-landskamp for Island.

Også klubber som Everton og Reading fra Premier League har vært koblet til islendingen.

Sigurdarson sa til VG for en stund siden at han kunne tenke seg å spille i England, ettersom blant annet flere av hans slektninger har spilt der.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball