Hovedinnhold

Bård Wiggen til Lillestrøm

Blir Haglund-assistent ut sesongen

TIL ÅRÅSEN: Bård Wiggen går inn i Lillestrøms trenerteam. Foto: Marius Knutsen, VG
TIL ÅRÅSEN: Bård Wiggen går inn i Lillestrøms trenerteam. Foto: Marius Knutsen, VG
(VG Nett) Bård Wiggen (50) er ansatt som assistenttrener i Lillestrøm ut sesongen.

Denne saken handler om:

Bård Wiggen, som var Ståle Solbakkens høyre hånd i FC København og Köln, skal hjelpe Lillestrøm ut av bunnstriden. 50-åringen har hatt ferie siden Solbakken fikk sparken i Tyskland.

- Det blir veldig interessant. Jeg har hatt fotballfri i to måneder for første gang på fire år, så nå er jeg veldig sugen og motivert for å gå inn i LSK. Klubben har en god kultur, som tiltaler meg. I tillegg kjenner jeg Magnus (Haglund) litt fra før av. Det er også slik at LSK tilhører i Tippeligaen, og nå skal jeg være med på å gjøre en god jobb slik at LSK spiller i toppen også i 2013, sier Wiggen til LSK.no.

Erfaring

Lillestrøm slo Fredrikstad på bortebane i går, men har bare vunnet tre kamper i eliteserien denne sesongen. Nå ser han fram til å samarbeide med Magnus Haglund.

- Med tanke på at LSK hadde en mann for lite i trenerteamet så passet det bra å få inn en til. Jeg håper å bidra med min lange erfaring, både internasjonalt og nasjonalt. Jeg vil være en sparringspartner for Magnus. Jeg gleder meg til å bli kjent med både han og Lillestrøm fra innsiden. Jeg har troen på dette, sier han.

Åråsen-klubben har vært aktive på overgangsmarkedet den siste tiden. Mandag ble Thorstein Helstad klar for kanarifuglene, mens i forrige uke signerte Espen Søgård og Anders Østli for Lillestrøm.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball