Hovedinnhold

Her tar spilleren kvinnedommer på puppen

(VG Nett) Dette er klippet mannlige fotballfans ler mest av for tiden: Peter Niemeyer som toucher dommer Bibiana Steinhaus' bryst midt i kampen.

Denne saken handler om:

Det var i den ellers ordinære 0-0-kampen mellom Hertha Berlin og Aachen i 2. Bundesliga forrige uke at den «puppulære» situasjonen oppstod.

Han skulle gi dommeren et klapp på skulderen, men som VGTVs bilder fra rettighetshaver Eurosport viser, traff Peter Niemeyer i stedet dommer Bibiana Steinhaus på stedet hvor man vanligvis trenger en form for aksept før adgang er innvilget...

Den kvinnelige kamplederen tar imidlertid hendelsen med et smil - i likhet med de tyske tv-ekspertene som lo godt av opptrinnet.

- Det var ikke en ekstraordinær situasjon for verken ham eller meg. Sånn jeg ser det er dette noe vi kan legge bak oss med et lite blunk med øyet, sier Bibiana Steinhaus til tyske BZ-Berlin.

Peter Niemeyer har forklart at han ikke jaktet på Steinhaus - som dømte sin første tv-overførte kamp for sesongen - sine pupper.

- Hun sto litt lenger unna enn det jeg trodde. Jeg hadde bare tenkt å gi henne et klapp på skulderen, og plutselig var uhellet ute, sier Hertha Berlin-spilleren.

Videoen har gått for fulle mugger på Youtube de siste dagene, hvor flere hundretusener seere har sett klippet. I Norge sender Eurosport seks kamper fra den tyske ligaen hver uke.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball