Hovedinnhold

Lund Hansen klar for Odense

PRØVER SEG I DANMARK: Alexander Lund Hansen er ferdig i Rosenborg. Foto: Scanpix
PRØVER SEG I DANMARK: Alexander Lund Hansen er ferdig i Rosenborg. Foto: Scanpix
(VG Nett) Alexander Lund Hansen (27) har signert en kotrakt med danske Odense, og keeperen går gratis fra Rosenborg.

Denne saken handler om:

- OB er en stor klubb og har ambisjoner om være i toppen av dansk fotball. De leder også serien akkurat nå, sier Lund Hansen til RBK.no.

Han har vært Rosenborgs eiendom siden 2002, men har fått svært begrenset med muligheter på førstelaget - mye på grunn av skader. 27-åringen var i 2004 og 2005 på lån til Fredrikstad.

VG debatt:
"Meningsløst, han skulle jo spille førstelagsfotball sa han. Nå blir han bare nummer to igjen."
Diskutér overgangen her!

De siste sesongene har han kjempet om keeperplassen med blant andre Lars Hirschfeld, Espen Johnsen og Rune Almenning Jarstein.

Høsten 2008 hadde Jarstein tabbet seg ut flere ganger, og ble til slutt vraket til fordel for Lund Hansen i en UEFA-cupkamp mot Brøndby. Men i den påfølgende seriekampen mot HamKam ble Lund Hansen skadet, og siden den gang har Jarstein voktet RBK-buret.

VGLive: Statistikk fra Lund Hansens karriere!

- Jeg har lyst til å prøve noe nytt ettersom jeg ikke har lykkes her, sier Lund Hansen.

I Odense skal han kjempe om keeperplassen med den tidligere Manchester United-keeperen Roy Carroll. Klubben har fra før nordmennene Atle Roar Håland og Espen Ruud.

PS! Alexander Lund Hansen er samboer med Byåsens håndballstjerne Gøril Snorroeggen, men det er uvisst om hun også flytter til Danmark.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball