Hovedinnhold

Svensk eks-stjerne sammenligner Drillo med Zlatan

Limpar: - De gjør det de mener er best, og bryr seg ikke om hva andre mener

DRILLO OG ZLATAN: Anders Limpar (nede til venstre) sammenligner Drillo og Zlatan i måten å forholde seg til kritikk fra omverdenen.
DRILLO OG ZLATAN: Anders Limpar (nede til venstre) sammenligner Drillo og Zlatan i måten å forholde seg til kritikk fra omverdenen.
LILLESTRØM (VG Nett) Anders Limpar hyller Drillo, og sammenligner ham med svenskenes superhelt, Zlatan Ibrahimovic.

Denne saken handler om:

- Jeg liker Drillos fotball, utbryter den tidligere Arsenal- og Everton-spilleren Anders Limpar.

Han gleder seg stort over suksessen til Egil Olsen.

- Jeg liker ham og måten laget spiller på. Vi spilte sånn i Arsenal da jeg var der også, sier Limpar.

VGTV:Se dagen-derpå-intervju med Drillo

Begrepet "Boring Arsenal" dukket opp for mange år siden, men ble også brukt om laget Limpar spilte på fra 1990 til 1994.

- Ja, vi spilte en del lange baller, men vi scoret mange mål og det var definitivnt ikke "boring". Det viktigste er å vinne. I barnefotballen skal man leke og ha det moro, men på det høyeste nivået handler det om å vinne, sier Limpar, som synes det er bra at Drillo gjør det han mener er best, til tross for kritikk fra andre.

- Der er han faktisk litt som Zlatan, han bryr seg heller ikke om hva andre mener om ham. Og han vinner, det er viktig.

VG Nett-leser i Drillo-ekstase:
- Hvorfor ikke sette opp en statue av ham?
Diskutér

Tror på både Norge og Sverige

45-åringen gjestet i kveld Norge sammen med flere tidligere fotballstjerner for å spille veldedighetskamp i LSK-hallen mot et lag bestående av tidligere Lillestrøm-spillere.

Svensken har fått med seg Norges perfekte start på EM-kvalifiseringen.

- Kypros og Island er vanskelige å møte borte og seieren mot Portugal er virkelig en fjær i hatten, sier Limpar.

Fotballbloggen:Norge - alltid ett mål foran

Nå tror han både Zlatan og Drillo vil bli å finne i neste EM-sluttspill.

- Jeg tror både Norge og Sverige går videre, det kjennes som det er en "go" i begge landene nå. Vinner Norge mot Danmark, så er de der, sier Limpar til VG Nett.

- Må stå sammen

Han mener svensker gleder seg over den norske kvaliksuksessen.

- Og sånn må det også være. Vi skandinaviske landene må holde sammen mot de store nasjonene og hjelpe hverandre. Vi svensker synes det er bra når Norge og Danmark gjør det bra, Finland bryr vi oss ikke så mye om.

Les også:- I kveld heier svenskene på Norge

Fornøyd med Hamrén

Limpar, som spilte i VM i 1990 og 1994 og i EM 1992, synes også tidligere Rosenborg-trener Erik Hamrén har gjort mye bra i starten på sin karriere som svensk landslagssjef.

- Det var litt kjedelig med Lars Lagerbäck de siste fem årene. Hamrén har tilført glede og tilhørighet. Nå har vi et godt lag, men en verdensstjerne på topp. Zlatan er veldig viktig for oss, sier Limpar.

Kampen i LSK-hallen ble arrangert av MTG Charity. MTG eier blant annet Viasat, og Jan Åge Fjørtoft er president i MTG Charity. På MTGs lag spilte blant andre de tidligere Manchester United-spillerne David May, Quinton Fortune og Clayton Blackmore. Martin Andresen kom i pausen og scoret 2-2-målet som ble kampens siste.

Alt om fotball:Sjekk VG Netts fotballforside

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball