Hovedinnhold

Riise kuppet pressekonferansen

TAPTE VEDDEMÅL: John Arne Riise måtte vise seg med denne meldingen på sin bare overkropp etter og ha tapt en interne playstation-kamp. Foto: Scanpix
TAPTE VEDDEMÅL: John Arne Riise måtte vise seg med denne meldingen på sin bare overkropp etter og ha tapt en interne playstation-kamp. Foto: Scanpix
Åge Hareide hadde så vidt begynt dagens pressekonferanse da John Arne Riise stormet inn i bar overkropp.

Denne saken handler om:VG TV:
Se Riises pressestunt HER!

Med den klare beskjeden «Jeg er dårligst i Playstation» skriblet over hele seg ga Riise pressekorpset og landslagsledelsen seg en god latter. Riise, som aldri har hatt spesielt mye mot å kle av seg på overkroppen, så rimelig flau ut der han stod.

- Der tapte du det veddemålet John Arne, meldte Hareide fra podiet.

- Kan jeg ta på meg trøya nå, spurte Riise i retning av Steffen Iversen og Erik Hagen som ut fra latternivået tydelig hadde en finger med i spillet.

Playstation-tap

Hagen og Iversen nektet Riise å ta på seg t-skjorta. Samtidig gikk fotografene amok for å sikre seg billedbevis.

- Åge, ta litt tak her a!, ba Riise tynt.

Etterpå måtte han forklare bakgrunnen for stuntet. Det var selvfølgelig et forsmedelig nederlag i et bilspill på playstation mot Hagen og Iversen. Straffen var fastsatt og måtte gjennomføres.

- I utgangspunktet trodde jeg det var jeg som var best i Playstation. Jeg har ikke tapt hele uken og så måtte jeg vise alle at jeg var dårligst, forklarer Riise til VG Nett.

Nektet å fortelle

Den harde Playstation-kjernen på landslaget består av Riise, Hagen, Iversen, Bergdølmo og Carew. Straffen til den som taper svir. Riise nekter å fortelle om tidligere straffer som er blitt utdelt.

- Straffene varierer veldig. Det er helt syke straffer, som jeg ikke kan fortelle om. Det må bli internt i gruppa, sier Riise.

Informerte Hareide

Spillerne informerte Åge Hareide om straffen Riise hadde fått og fikk sjefens tillatelse til å gjennomføre stuntet. Riise hadde håpet at Hareide skulle sette foten ned.

- Jeg håpet han skulle stoppe det så jeg slapp å gjøre det, sier Riise, som mener Panzer-Hagen er den beste playstation-spilleren på landslaget.

Men Panzer er også den desidert dårligste taperen.

- Han flyr i flint på rommet, gliser Riise.

Steffen Iversen ville ikke si noe om straffen til Riise, selv om latteren og smilet sa mer enn nok.

- Nei, vi er enige om at det der skal John Arne fortelle om selv. Ta det med ham, sier Iversen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball