Hovedinnhold

Riise forsvant i Ferrari

STJERNEBIL: John Arne Riise (24) dro av gårde i sin nye Ferrari etter å ha debutert som TV-skuespiller. Foto: MATTIS SANDBLAD
STJERNEBIL: John Arne Riise (24) dro av gårde i sin nye Ferrari etter å ha debutert som TV-skuespiller. Foto: MATTIS SANDBLAD
Etter å ha spilt seg selv i episoden «VIP» i TV-komedien «Hos Martin», spant John Arne Riise (24) av gårde fra filmstudioet i sin splitter nye Ferrari verd tre millioner.

Denne saken handler om:Omkranset av fans og publikum fra live-innspillingen i det gamle industrilokalet i Lodalen i Oslo, var det tydelig at Norges for øyeblikket største fotballstjerne ikke var altfor hissig på å vise fram sin nye doning - så veldig lenge.

Akselerasjonen ut av porten og inn i trafikkmaskinen ved Vålerenga-tunnelen var det i alle fall ingenting å si på, sånn «fra null til hundre»-messig.

KASTET SKJORTA: John Arne Riise i kjent stil i bar overkropp i TV-komedien «Hos Martin». Foto: MATTIS SANDBLAD
KASTET SKJORTA: John Arne Riise i kjent stil i bar overkropp i TV-komedien «Hos Martin». Foto: MATTIS SANDBLAD
Det var i forbindelse med et VG-intervju sammen med proffkollega Morten Gamst Pedersen i mars at Riise nevnte guttedrømmen som var på vei: en Ferrari F430. Den er ikke å få kjøpt i Norge, men ville med sin V8-motor med 500 hester kommet på bortimot tre millioner kroner. Riise har kjøpt den i Tyskland, der han har sluppet unna med halve prisen.

Den ferske Champions League-vinneren hadde tatt seg helt fri fra fotballen da han i går stilte til prøve og innspilling av episode tre til tredje sesong av TV2s «Hos Martin».

I spann med hans favorittskuespiller Sven Nordin, Nils Vogt, Hege Schøyen, Dagrun Anholt og Svein Harry Hauge spilte Riise inn episoden «VIP», som kommer på skjermen igjen til høsten.

- Det er om å gjøre å holde maska selv og la publikum le, mener Riise. Hans gjesterolle var å spille seg selv. Noe som ifølge ham selv ikke bød på altfor store problemer. På spørsmål om han var nervøs foran prøvene og generalprøven, svarte han klart nei. Det på tross av at han aldri tidligere har stått på en scene, ikke engang i skoleteateret under oppveksten hjemme i Ålesund. Han innrømmer å være en stor fan av TV-komedier som «Hos Martin».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball