Hovedinnhold

Norge møter Sveits i november

MINST ÉN KAMP TIL: Egil Drillo Olsen må forberede seg på å kalle inn én tropp til før jobben som landslagstrener forlenges eller er over. Foto: Scanpix
MINST ÉN KAMP TIL: Egil Drillo Olsen må forberede seg på å kalle inn én tropp til før jobben som landslagstrener forlenges eller er over. Foto: Scanpix
(VG Nett) Norge får én landskamp til i år. 14. november møter landslaget i fotball Sveits i Geneve.

Denne saken handler om:

Dette ble klart torsdag kveld. Sveits vant gruppe 2 i VM-kvalifiseringen, og er klar for VM i Sør-Afrika til sommeren. Norge ble den svakeste gruppetoeren (av ni grupper i Europa) og fikk dermed ikke mulighet til å spille playoff om en VM-plass.

- Det er i seg selv bra for landslaget å få en ekstra kamp i år. I tillegg er Sveits et godt lag som er direkte kvalifisert til VM i Sør-Afrika neste år, og som vil gi oss voksen motstand. Derfor er jeg veldig fornøyd med dette, sier Egil Olsen.

I avtalen er det en forpliktelse om returoppgjør på Ullevaal, men tidspunkt for denne kampen er ikke satt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball