Hovedinnhold

NFF lanserer keeperprosjekt

SIKRE FREMTIDEN: Grodås er keepertrener på A-landslaget og fagutvikler for keepere i forbundets breddeavdeling. Nå skal han lede NFFs nye keeperprosjekt. Foto: Erlend Aas / Scanpix
SIKRE FREMTIDEN: Grodås er keepertrener på A-landslaget og fagutvikler for keepere i forbundets breddeavdeling. Nå skal han lede NFFs nye keeperprosjekt. Foto: Erlend Aas / Scanpix
Frode Grodås skal lede Norges Fotballforbunds nye keeperprosjekt. Målet er å få to ny landslagskeepere i løpet av tre år.

Denne saken handler om:

Grodås er keepertrener på A-landslaget og fagutvikler for keepere i forbundets breddeavdeling. Både Toppfotballsenteret og Olympiatoppen bidrar med kompetanse underveis i prosjektet, som har fått navnet «Morgendagens keeper 2014».

- Vi har plukket ut seks sterke og spennende keepere i alderen 19-22 år med potensial for videre utvikling. På denne måten vil vi komme tettere på keeperne, sier Grodås til fotball.no.

- Målet er at vi i løpet av treårsperioden skal ha to nye landslagskeepere. Og det er jeg sikker på at vi kommer til å få til, legger han til.

VG Debatt:  Diskuter norsk fotball her!

Disse målvaktene er med på prosjektet: Lars Cramer (Strømsgodset), Sten Grytebust (Aalesund), André Hansen (Odd Grenland), Eirik H. Johansen (Manchester City), Ørjan H. Nyland (Hødd) og Arild Østbø (Viking).

Viking- og landslagskeeper Rune Almenning Jarstein skal være med som veileder.

- Og så får Rune se at det er mange som puster ham i nakken. Det vil nok også være ekstra motivasjon for ham til å jobbe hardt for å beholde plassen, sier Grodås.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball