Hovedinnhold

King: - Holdt på å besvime

ULLEVAAL (VG Nett) (Norge-Slovenia 2-1) Joshua King var så plaget av astmaen at 20-åringen trodde han skulle gå rett i bakken.

Denne saken handler om:

Manchester United-spissen kom inn til pause til fordel for Mohammed Abdellaoue, men hadde ikke vært lenge på banen før han fikk problemer med pusten.

Mens de andre spillerne var inne i feltet og ventet på en dødball, måtte King ut for å få astmamedisin.

- Jeg fikk nesten ikke puste, og trodde jeg skulle besvime. Jeg har ikke fått det på den måten før, sier han til VG Nett.

- Er det noe du bør sjekke opp når du kommer tilbake til Manchester?

- Neida, dette går fint. Det var første og siste gang.

God mulighet

Han slet med astmaen resten av kampen, men fortsatte å jobbet hardt - og tok med Marko Suler på flere løpeturer langs venstrekanten.

Etter 63 minutter dro han seg helt fri inne i feltet men kom litt for skrått på og avsluttet rett på målvakt Jan Oblak.

- Jeg og Daniel Braaten skapte litt mer trøbbel for Slovenia-forsvaret. Til slutt vant vi og det er det viktigste, sier 22-åringen.

Markert seg

King har for alvor markert seg for landslaget, både på Island og mot Slovenia i Oslo og gleder seg til å komme tilbake til Manchester for å vise hva han kan.

- De siste seks ukene har det gått helt fantastisk, både i United og her. Jeg håper det bare går fremover nå. Jeg skal jobbe som en gal i Manchester og håpe jeg blir tatt ut i troppen igjen når vi skal møte Sveits og Kypros.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball