Hovedinnhold

Hevder Søderlund kan vende hjem til Norge

VRAKES: Alexander Søderlund, her under landslagets samling i mars, har ikke vært i troppen til Saint-Étienne så langt denne sesongen.
VRAKES: Alexander Søderlund, her under landslagets samling i mars, har ikke vært i troppen til Saint-Étienne så langt denne sesongen. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
Alexander Søderlund er ute i kulden i franske Saint-Étienne. Klubben skal ha fått flere tilbud på spilleren – blant annet fra Norge.

Det er den anerkjente RMC-journalisten Mohamed Bouhafsi som melder dette på Twitter.

Ifølge Bouhafsi har Saint-Étienne mottatt lånetilbud på Søderlund fra norske og tyske klubber. Saint-Étienne skal ønske å selge spilleren eller å låne ham ut til en klubb som betaler hele lønnen hans.

Lest denne? Søderlund refser Bendtner: – Må gjøre en bedre jobb for laget

Klubben har spilt to seriekamper denne sesongen. Søderlund har blitt vraket fra kamptroppen i begge.

– Jeg holder meg rolig i båten enn så lenge, og lytter til eventuelle tilbud. Ingenting har skjedd ennå, sier Søderlund til VG.

– Stemmer det at du er aktuell for norske klubber?

– Det ser ikke sånn ut akkurat nå, sier Søderlund.

Tidligere i sommer hevdet den franske avisen L'Équipe at Søderlund var «svartelistet» av Saint-Étiennes nye trener Óscar García, og at han dermed var uønsket i klubben.

– Jeg har ikke hørt noe om det. Vi får ta ting som de kommer, sa Søderlund den gangen.

Les mer: Martin Samuelsen om nedturene: – Tungt for en ung spiller

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball