Hovedinnhold

Fotballgale Manolo frykter Norge

VALENCIA (VG Nett) Han har drevet fotballpuben El del Bombo utenfor Mestalla i mange år, og er kjendis i Spania grunnet sin voldsomme entusiasme for landslaget. Men Manolo frykter at Norge skal ødelegge EM-drømmen.

Denne saken handler om:

Video:
Klart for fotballdrama i Spania!

VG Nett var innom den fargerike puben ti timer før avspark playoffkampen på Mestalla som ligger et steinkast unna. Allerede da var stemningen stor blant gjester og ansatte.

- Jeg tror det blir veldig jevnt og egentlig 50/50 hvem som kommer til EM. Men jeg har på følelsen av at Spania vinner 2-1 eller 3-1 i kveld, og det håper jeg holder til bortekampen på onsdag.

- Er du glad for at John Carew ikke spiller?

- Å ja, han kjenner jeg jo godt. Han er en god spiller, sier Manolo om nordmannen som nærmest ble presset ut av Valencia i sommer og nå holder til i Roma.

Manolo er på de fleste kampene til Spania, og gjør seg godt synlig med en diger stortromme han bruker for å piske opp stemningen på tribunen.

Allerede lørdag formiddag hadde souvernirselgere og politi rigget seg til utenfor ruvende Mestalla stadion. Publikummet i Valencia er kjent for sin entusiasme og store vilje til å støtte laget. Det har resultert i noen skremmende resultater de siste årene sett med norske øyne.

Østerrike har blitt knust 9-0 og 4-0. I tillegg har Frankrike og Jugoslavia forlatt den spanske storbyen med tap.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball