Hovedinnhold

Bersant (19) benekter spilletid-krav

STORTALENT: Bersant Celina er her i aksjon i FA-cup-finalen for juniorer mellom Manchester City og Leicester.
STORTALENT: Bersant Celina er her i aksjon i FA-cup-finalen for juniorer mellom Manchester City og Leicester. Foto: David Rogers, Getty Images
  • Send en melding til
Norges Fotballforbund (NFF) hevder at Bersant Celina (19) med hjelp fra sin far Eduar krevde spilletid for Norge. – Bare tull, hevder spilleren overfor TV 2.

Denne saken handler om:

Forrige uke ble det slått fast at Manchester City-talentet Bersant Celina velger landslagsfotball med Kosovo framfor Norge. Overfor VG forteller NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik at forbundet ikke kunne akseptere betingelsene som ble framsatt av far og sønn Celina.

– Det vi kan si er at det nærmest ble det vi opplevde som en forhandlingssituasjon rundt spilletid, og slik kan vi ikke operere. Det er ingen tvil om at NFF ved landslagsledelsen har ønsket at Celina skal spille for Norge. Men ønsket må være gjensidig og uten betingelser når det gjelder spilletid. Det er landslagssjefen som til enhver tid må bestemme hvem som starter og hvem som skal komme innpå. Det tror jeg alle skjønner, sier Haavik til avisen.

LES OGSÅ: Mener NFF bør dra til England og snakke med Celina

Overfor TV 2 avviser Bersant Celina at han framsatte krav om spilletid.

– Jeg vil ikke kommentere noe, men jeg kan si at det bare er tull at vi krevde spilletid. Jeg krevde bare å få den muligheten jeg hadde fortjent, sier Manchester City-spilleren til kanalen.

Eduar Celina, 19-åringens far, sier på sin side at sønnen ikke kunne bidra ved å sitte på benken.

VG Podcast: Her diskuteres Celinas landslagsfremtid

– Bersant var villig å spille og gi sitt bidrag til det norske landet og landslaget. Det kunne han ikke ved å sitte på tribunen eller bare med tre minutter spilletid. Vi skal heie på landslaget og ønsker dem alt bra, sier han til VG.

Stortalentet debuterte i Premier League for de lyseblå fra Manchester lørdag. Han viste seg fram med å servere en målgivende pasning til stjernespissen Sergio Agüero. (NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball