Hovedinnhold

Norsk stortalent klar for Lyon:

- Verdens største klubb

Storklubben Lyon spilte fire strake Champions League-finaler

<p>KLAR FOR FRANSK STORKLUBB: Ada Hegerberg er klar for den franske klubben Lyon som er regnet blant verdens beste klubber for kvinner.<br/></p><p/>

KLAR FOR FRANSK STORKLUBB: Ada Hegerberg er klar for den franske klubben Lyon som er regnet blant verdens beste klubber for kvinner.

Foto: Robert S. Eik, VG

Ada Hegerberg er klar for den franske storklubben Lyon, som spilte fire strake Champions League-finaler mellom 2010 og 2013.

Denne saken handler om:

Hun har inngått en toårskontrakt. Hun besøkte klubben mandag i forrige uke og var der til tirsdag. Men det var først i dag at hun signerte med den franske klubben.

Enkelt valg

- Jeg ser på Lyon som verdens største klubb. Enkelt og greit. Det var ingenting å lure på. Klubben er utrolig profesjonell og har en enorm historie. Det er stort å bli en del av den. Det kribler i føttene, jeg vil bare komme i gang. Jeg har rådført meg med Ingvild Stensland. Hun gleder seg på mine vegne, sier Hegerberg til VG.

Lyon spilte fire strake Champions League-finaler mellom 2010 og 2013. Det er blant annet klubben til den svenske stjernespilleren Lotta Schelin, som ifølge svenske Expressen har en lønn på to millioner svenske kroner i året.

Fikk råd

Den norske spilleren sier Ingvild Stensland, som spilte i klubben mellom 2009 og 2011, har støttet henne i valget og ga henne råd. Hun gikk god for at det var riktig retning for Hegerberg nå.

Hegerberg var med i den norske troppen som spilte seg til EM-finale i fjor sommer.

Ada Hegerberg var blant annet gjest i VGs VM-studio under Fotball-VM i Brasil.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball