Hovedinnhold

Stensland vender hjem

TILBAKE: Ingvild Stensland ser frem til å spille i Norge igjen. Her i aksjon for landslaget i EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i november. Foto: Scanpix
TILBAKE: Ingvild Stensland ser frem til å spille i Norge igjen. Her i aksjon for landslaget i EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i november. Foto: Scanpix
Landslagskaptein Ingvild Stensland skal spille for Stabæks fotballkvinner fra neste sesong.

Denne saken handler om:

Stensland forlater dermed svenske Göteborg og vender hjem til norsk fotball, ifølge NRK.

- Jeg vil gjerne avslutte karrieren i Norge. De har ansatt en ny, god trener i Øyvind Eide. Laget er godt og skal spille i mesterligaen. Dessuten har jeg lyst til å vinne den norske cupen, sier Stensland til NRK.

Hun fikk tilbud fra klubber i fem forskjellige land, men Stensland valgte til slutt Stabæk.

Stabæk ble nummer to bak Røa i eliteserien for kvinner og vant cupen denne sesongen. Neste år skal laget spille kvalifisering til mesterligaen.

Sportslig leder Richard Jansen i Stabæk er glad for at Stensland kommer til klubben.

- Stensland er en av de mest ettertraktede fotballspillerne, sier Jansen til NRK.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball