Hovedinnhold

Scoret fire for LSK: - Kan ikke bli bedre

TOPPSCORER: Cecilie Pedersen trives allerede godt i LSK-trøya. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
TOPPSCORER: Cecilie Pedersen trives allerede godt i LSK-trøya. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
Cecilie Pedersen (21) fikk en drømmedebut for LSK Kvinner. I seriepremieren scoret hun fire mål da Trondheims-Ørn ble knust 6-0.

Denne saken handler om:

LSK fikk en strålende start på årets eliteserie, og det var mye takket være unge Pedersen. Spissen, som var med i den norske EM-troppen som junior i 2009, meldte overgang fra Avaldsnes til LSK før årets sesong.

- Det var først og fremst gøy å vinne sammen med laget i debuten. Det er godt med en sånn start. Og når jeg scorer fire mål i tillegg, så kan det ikke bli en bedre seriedebut, sier 21-åringen til VG Nett.

Isabell Herlovsen startet målfesten for gjestene fra Romerike da hun gjorde 1-0 etter et drøyt kvarters spill. Pedersen åpnet målkontoen sin etter 28 minutter, før Herlovsen scoret sitt annet mål for dagen da hun satte inn 3-0 fra straffemerket tre minutter før pause.

Ingen toppscorermål

I annen omgang var det tid for Pedersen-show. 4-0 kom ti minutter ut etter hvilen. Kvarteret før full tid sikret hun hattricket, men Pedersen ga seg ikke. To minutter senere sørget hun for 6-0.

- Vårt mål er å kjempe helt i toppen om medaljene, men om det blir gull, sølv eller bronse får vi bare vente og se, sier Pedersen.

- Hvor mange mål må du score for å være fornøyd med sesongen?

- Jeg har ikke satt meg noen mål om antall scoringer. Det viktigste er at laget tar poeng, så er det samme hvem som scorer. Men det hjelper alltid på selvtilliten til en spiss å score, sier spissen.

Målfest

Stabæk var også farlige foran mål i serieåpningen og vant 5-1 borte mot nyopprykkede Vålerenga. Ada Stolsmo Hegerberg scoret hattrick for bæringene, mens også Katrine Pedersen og Ingvild Stensland kom på scoringslisten. Maria Arnesen scoret VIFs mål.

Regjerende seriemester Røa måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Arna-Bjørnar. Siri Nordby ga oslolaget ledelsen elleve minutter ut i annen omgang, men Ine Marie Thoresen Wedaa utlignet ni minutter før full tid.

Kolbotn spilte 0-0 hjemme mot Amazon Grimstad, men Klepp slo Kattem 2-1. Sandviken vant 3-1 over Fart.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball