Hovedinnhold

Røa-kapteinen: - Vi er hottere enn håndballjentene

Røa-jentene sier fotballjenter ikke er som før

FOTBALLSPILLERE I HØYE HÆLER: Tidligere Røa-jenter Marie Knutsen og Lene Mykjåland (t.v) kom til banketten for å gratulere årets cupmestere Siri Nordby (fr.v), Guro Knutsen, Janne Stange og trener Geir Nordby. Foto: Karianne Nelly Skuseth
FOTBALLSPILLERE I HØYE HÆLER: Tidligere Røa-jenter Marie Knutsen og Lene Mykjåland (t.v) kom til banketten for å gratulere årets cupmestere Siri Nordby (fr.v), Guro Knutsen, Janne Stange og trener Geir Nordby. Foto: Karianne Nelly Skuseth
GRAND HOTEL (VG Nett) Dynamitt-jentene fra Røa sier at fotballjenter er jålejenter i 2010.

Denne saken handler om:

- Vi er jo ordentlige jålejenter. Rett etter at vi vant semifinalen begynte vi å snakke om hvilke kjoler vi skulle ha på festen etter cupfinalen, flirer Siri Nordby.

Les også:  Ingen kongelige på kvinnecupfinalen: - Trist!

- Nette i kroppen

Hun sier at tiden med kraftige guttejenter i fotballdrakt er forbi.

- Det er ikke sånn lenger. Ikke i det hele tatt. Og da er det jo gøy å få vise oss fra en litt finere side på kvelder som denne. Fotballdrakt er jo ikke akkurat flatterende, sier hun.

VG Nett-leser:
Janne Stange er vel en het kandidat.
Delta i lesernes diskusjon om den heteste fotballjenta!

- Er dere hottere enn håndballjentene?

- Ja! Vi er jo mye nettere i kroppen vi, vet du, flirer Nordby til VG Nett.

Slo erkefienden

Hun var en av Røas beste i en cupfinale der alle i rød drakt stod frem. Aller best var imidlertid Guro Knutsen Mienna som syntes det var ekstra stas å slå rivalen fra barndommen.

- Jeg har jo alltid spilt for «lillesøster» Kattem i Trondheim, og helt fra jeg var liten har vi alltid tapt mot Trondheims-Ørn. Det er jo fienden, det! Så dette smakte ekstra godt, gliste Knutsen Mienna etter at seieren var i boks.

Hun spilte strålende i den røde Røa-drakta, og bortsett fra å vise seg som en utmerket lagspiller, noterte hun seg også med to scoringer og bestemannspris.

Ned for telling

På festen strålte hun om mulig enda mer sammen med Nordby og Janne Stange.

KAPTEIN OG BANENS BESTE: Siri Nordby og Guro Knutsen Mienna kunne fortjent kysse pokalen etter total overkjøring av Trondheims-Ørn. Foto: Scanpix
KAPTEIN OG BANENS BESTE: Siri Nordby og Guro Knutsen Mienna kunne fortjent kysse pokalen etter total overkjøring av Trondheims-Ørn. Foto: Scanpix

Sistnevnte gikk ned for telling under cupfinalen, og måtte ut på båre etter en smell i kneet.

- Vi var virkelig innstilt på å vinne i dag, og det var kjempegøy å få det til. Skaden får vi undersøke i morgen. Jeg vil ikke ha dårlige nyheter i dag, sa hun.

24-åringen er vanligvis venstreback, men lørdag var hun en av tre Røa-spisser som herjet med Trondheims-Ørn i 7-0-seieren. Iallfall til det 67. minutt, da hun kastet seg inn i en duell med Ørn-stopper Lene Bredesen og begge ble liggende igjen med kneskade.

Les også:  Ren maktdemonstrajon av Røa

I flere minutter ble kampen stoppet mens de to spillerne fikk behandling, og til sist ble de båret ut. Men ingen skulle spolere festen for Stange. Ved kampslutt var hun på plass igjen med en stor bandasje på høyre kne, og finalehelten Elise Thorsnes tok henne på ryggen og bar henne opp på ærestribunen.
Etter kampen var Stange blant de første i intervjusonen, drapert i konfetti og klar for fest.

Vinner på banen og på festen

- Hvem vinner festen?

- Den som vant cupfinalen, vinner festen. Uten tvil, gliste Stange som stilte i høye hæler og krykker!

- Er det så lurt med de hælene til krykker?

- I dag bryr jeg meg ikke. Jeg skal ut og feste, så får vi bare håpe på at det bare var en smell i kneet og ikke noe mer alvorlig, sa Stange til VG Nett, før hun fikk champagneglasset i hånden og ble med resten av Røa for å motta hyllesten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball