Hovedinnhold

Mellgren legger opp

GODE MINNER: Dagny Mellgren glemmer aldri dette øyeblikket - vinnermålet i OL-finalen i 2000. Nå legger hun opp. Foto: TERJE VISNES
GODE MINNER: Dagny Mellgren glemmer aldri dette øyeblikket - vinnermålet i OL-finalen i 2000. Nå legger hun opp. Foto: TERJE VISNES
Matchvinneren fra OL-finalen i Sydney, Dagny Mellgren, legger fotballskoene på hylla for godt.

Denne saken handler om:

Mellgren sier motivasjonen ikke lenger er til stede, ifølge Stavanger Aftenblad.

- Det var et vanskelig valg, men jeg har slitt med motivasjonen en stund. Dersom jeg skal spille fotball, ønsker jeg å satse hundre prosent. Det var ikke mulig nå, sier Mellgren til avisen.

Klepp har mistet sine trenere Frode Olsen og Kjetil Hundhammer. I tillegg har nøkkelspillerne Anne Tønnesen og Ane Stangeland sluttet de siste månedene.

Også landslagsledelsen har fått beskjed om at hun nå legger opp.

- Jeg har en deltidsjobb på sykehuset og har også en del andre ting jeg ønsker å gjøre. I tillegg kan det være jeg gjør comeback på håndballbanen, sier Mellgren med et smil.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball