Hovedinnhold

Klaveness gir seg

LEGGER OPP: Lise Klaveness orker ikke mer fotball, og har bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: KRISTIAN HELGESEN / VG
LEGGER OPP: Lise Klaveness orker ikke mer fotball, og har bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: KRISTIAN HELGESEN / VG
Fotballprofilen Lise Klaveness (30) har bestemt seg for å legge fotballstøvlene på hylla.

Denne saken handler om:

Klaveness stopper dermed på 73 landskamper for Norge. Hun avsluttet karrieren med å vinne NM-gull med Stabæk etter en dramatisk cupfinale mot erkerival Røa i fjor høst.

- Over natten gikk jeg fra å tenke at jeg ikke klarte å se for meg at jeg noen gang ville legge opp, til å kjenne at det var over. Merkelig og litt uforståelig følelse, skriver Klaveness på Stabæks nettsted.

30-åringen fra Meland utenfor Bergen er utdannet jurist. Hun har jobbet både som advokat og som dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Klaveness har i tillegg til de tre siste sesongene i Stabæk, spilt på toppnivå for svenske Umeå, Asker, Athene Moss, Bjørnar og Sandviken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball