Hovedinnhold

Fotballdamene til kort mot Sverige

TAPTE: Gry Tofte Ims og de norske fotballjentene tapte 0-2 mot Sverige på La Manga tirsdag. Foto: Scanpix
TAPTE: Gry Tofte Ims og de norske fotballjentene tapte 0-2 mot Sverige på La Manga tirsdag. Foto: Scanpix
Norge tapte 0-2 for Sverige i den andre testkampen under oppholdet på La Manga tirsdag.

Denne saken handler om:

Fredagens 1-2-tap for England ble dermed etterfulgt av en ny smell mot svenskene. Likevel sa landslagssjef Eli Landsem seg fornøyd med det Norge har vært gjennom på samlingen i Sørøst-Spania.

- Vi har fått jobbet med de viktigste tingene og har hatt en veldig god samling. Vi har ikke mistet trua, selv om vi har gått på to tap mot toppnasjoner. Vi er i gang med gode prosesser og vi blir til å regne med, sier Landsem til fotball.no.

Tirsdag scoret Sverige-kaptein Nilla Fischer det første målet i det 20. spilleminuttet. Antonia Göransson avgjorde kampen med svenskenes andre fulltreffer. Det skjedde etter en kontring fem minutter før full tid.

- Vi leverte en bedre andreomgang enn førsteomgang. Da klarte vi å se igjen det vi har jobbet med her. Vi var mer aggressive i førsteforsvaret, fikk flere overganger og klarte å flytte opp spillet, sa Landsem.

Landslagstreneren syntes det norske laget gjorde en god forsvarskamp. Det Norge skapte framover på banen var hun ikke fullt så fornøyd med.

- Vi begynner å få god struktur defensivt. Det offensive skal vi jobbe med neste gang. Der er vi langt ifra gode nok. Én sjanse holder ikke, men det er ikke det vi har hatt fokus på.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball