Hovedinnhold

HamKam slo Ull/Kisa i utsatt kamp

SEIER: HamKam-spillerne feirer Anders Emil Nedrebø sitt mål under den utsatte 1. divisjonskampen mellom Ull/Kisa og HamKam. Foto: NTB scanpix
SEIER: HamKam-spillerne feirer Anders Emil Nedrebø sitt mål under den utsatte 1. divisjonskampen mellom Ull/Kisa og HamKam. Foto: NTB scanpix
HamKam med viktig seier i toppkampen som ble utsatt etter mistanke om kampfiksing.

Denne saken handler om:

Etter kampen fortalte begge lags spillere og at de ikke hadde tenkt spesielt på bakgrunnen for at kampen ble utsatt, men at de konsentrerte seg fullt og helt om å forsøke å vinne kampen.

HamKams Anders Nedrebø ble matchvinner da han fyrte av et skudd som endret retning og fintet ut Ull/Kisa-keeper Arnold Otieno etter 48 minutter.

Før det hadde gjestene fra Hamar styrt kampen, mens Ull/Kisa skapte lite.

HUMOR: HamKam-supporterne med et tydelig signal til Ull/Kisa-spillerne. Foto: NTB scanpix
HUMOR: HamKam-supporterne med et tydelig signal til Ull/Kisa-spillerne. Foto: NTB scanpix

- Jeg synes ikke at vi fortjente å tape. Vi presterte litt bedre enn i de to siste kampene, men vi skapte ikke nok. Vi var litt mer passive på dødball enn vi pleier, sa vertenes trener Arne Erlandsen til TV 2.

Han så laget tape for tredje kamp på rad. Det betyr at de gulkledde ikke fikk tettet luka til Start på tabelltopp. I stedet er det knalljevnt på øvre halvdel av tabellen, der også HamKam har festet grepet etter tre strake seirer.

- Det føles bra å vinne fotballkamper. Vi begynner å klatre på tabellen, og da kan vi slippe ned skuldrene litt. Samtidig er det tett og jevnt, så om du taper et par kamper er det fort gjort å falle andre veien, sa HamKam-trener Vegard Skogheim.

Med seieren er HamKam igjen på kvalifiseringsplass med sine 21 poeng. Ull/Kisa beholder opprykksplassen med sine 24 poeng.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball