Hovedinnhold

Andresen er skuffet over Follo-trenerens lekkasjer

GODE VENNER: VG samlet Follo-trener Hans Erik Eriksen og Martin Andresen før Follo møtte Rosenborg i den historiske cupsemifinalen for to år siden. Foto: Marius Knutsen / VG
GODE VENNER: VG samlet Follo-trener Hans Erik Eriksen og Martin Andresen før Follo møtte Rosenborg i den historiske cupsemifinalen for to år siden. Foto: Marius Knutsen / VG
ULLEVAAL (VG) Martin Andresen (35) er skuffet og lei seg over innrømmelsene til kameraten Hans Erik Eriksen (34).

Denne saken handler om:

Vålerenga-treneren er en nær venn av Follo-treneren, som overfor politiet har gitt beskjed om at han for syv til 12 år siden mottok penger for å komme med spilletips til en gambler.

- Han søkte om mange tips. Alt fra skadesituasjon til suspensjoner, beskriver Eriksen til Østlandets Blad.

Follo-trenerens «lekkasjer» tilhører ikke den pågående kampfiksingsskandalen i norsk fotball, der Follo altså er

VG I DAG
VG I DAG

involvert.

- Det er utrolig leit og trist, sier Andresen til VG.

Foreløpig har ikke Andresen vært i kontakt med Eriksen, som han har kjent siden barndommen. 35-åringen har imidlertid gjort det klart at han selv ikke kommer til å spille kamper for Follo i tiden som kommer.

Samtidig påpeker VIF-sjefen at han kjenner til detaljer om nyheten som ble offentliggjort av Norges Fotballforbund og 2.divisjonslaget på Ullevaal i går kveld.

- Jeg vet ikke hva han har vært borti, jeg har bare hørt at han har vært borti noe ulovlig.

- Er du overrasket over at han innrømmer dette nå?

- Jeg ønsker ikke å si så mye om saken i og med at jeg kjenner han. Det holder med det jeg sa i sted. Det er leit, trist, skuffende og overraskende. Jeg fikk greie på dette i går, sier Andresen.

Om den påståtte kampfiksingen som politiet nå etterforsker, sier Vålerenga-treneren:

- Det er utrolig skuffende at disse tingene foregår i Norge og norsk fotball - selv om man ikke burde være overrasket når det skjer overalt ellers, sier Andresen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball