Hovedinnhold

Zlatan og Thiago Silva går til Paris Saint-Germain

GÅR TIL PSG: Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva går fra AC Milan til Paris Saint-Germain. Foto: Foto:Epa/ Matteo Bazzi
GÅR TIL PSG: Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva går fra AC Milan til Paris Saint-Germain. Foto: Foto:Epa/ Matteo Bazzi
(VG Nett) Silvio Berlusconi bekrefter at Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva er på vei til Paris-Saint Germains .

Denne saken handler om:

Torsdag kveld skriver den italienske avisen La Gazzetta dello Sport at AC Milan har akseptert et bud fra den franske klubben Paris Saint-Germain på 62 millioner euro, rundt 463 millioner norske kroner, for duoen Zlatan Ibrahimovic (30) og Thiago Silva 0(27).

Klubbens president, Silvio Berlusconi, bekrefter selv overfor avisen at den brasilianske midtstopperen og den svenske spissen er solgt.

President i AC Milan Silvio Berlusconi. Foto: AP/ Luca Bruno
President i AC Milan Silvio Berlusconi. Foto: AP/ Luca Bruno

- Ja, jeg har solgt Zlatan og Silva, på det sparer vi 150 millioner euro på to år, sier Berlusconi til avisen.

Ifølge ESPN møtte Ibrahimovic`s agent, Mino Raiola, AC Milans direktør Adriano Galliani på onsdag, før han torsdag snakket med PSG-direktør Leonardo. De skal da ha blitt enig om Ibrahimovics personlige betingelser.

ESPN skriver også at Ibrahimovic skal ha vært interessert i å sikre en økning i sin årlige lønn på 12 millioner euro før han ville gå med på en overgang til Paris-klubben.

Den svenske spissen kom til AC Milan sommeren 2010 på lån fra spanske Barcelona, før han meldte permanent overgang for et år siden.

Han startet karrieren i Malmö, før han gikk til nederlandske Ajax i 2001. Etter suksessrike sesonger i Juventus og Inter, gikk han til Barcelona i 2009. I sommer var han kaptein på det svenske landslaget i EM.

Thiago Silva inngikk tidligere i sommer en avtale med PSG, men den avtalen ble blokkert av Milan-ledelsen like før den gikk gjennom og Silva underskrev da heller en forlengelse i sin kontrakt med den italienske klubben. Nå går brasilianeren likevel til den franske klubben.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball