Hovedinnhold

Tidligere Viking-spiller Bjarnason til Pescara

GÅR TIL ITALIA: Birkir Bjarnason, som tidligere spilte for Viking, er nå på vei til Italia. Foto: Afp/ Michel Krakowski
GÅR TIL ITALIA: Birkir Bjarnason, som tidligere spilte for Viking, er nå på vei til Italia. Foto: Afp/ Michel Krakowski
(VG Nett) Den tidligere Viking-spilleren Birkir Bjarnason skrev tirsdag kontrakt med den nyopprykkede Serie A-klubben Pescara.

Denne saken handler om:

Den islandske fotballspilleren gikk fra Viking til Standard Liege i vinter. Etter å ha spilt 16 kamper for klubben er Bjarnason nå på vei til enda en ny klubb.

Den kommende sesongen skal 23-åringen på utlån til den italienske klubben Pescara. Klubben har også sikret seg opsjon på kjøp av midtbanespilleren etter sesongen.

- Dette er en unik mulighet og en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg har alltid drømt om å spille i italiensk Serie A, sier Bjarnason til aftenbladet.no.

Pescara har ifølge aftenbladet.no fulgt islendingen over en lengre periode, og skal ha blitt mektig imponert over Bjarnason da han spilte en meget solid kamp for Island mot Frankrike like før EM startet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball