Hovedinnhold

Ibrahimovic hånet Milan-ledelsen med SMS

Aftonbladet: Zlatan reiser til Paris i morgen for å gjennomgå medisinsk test

PÅ VEI VEKK: Zlatan Ibrahimovic skal være nær en overgang til franske Paris Saint-Germain. I går sendte han en SMS til klubbledelsen i Milan, med et stikk til klubbens pressede økonomi. Foto: Michael Dalder / Reuters
PÅ VEI VEKK: Zlatan Ibrahimovic skal være nær en overgang til franske Paris Saint-Germain. I går sendte han en SMS til klubbledelsen i Milan, med et stikk til klubbens pressede økonomi. Foto: Michael Dalder / Reuters
Zlatan Ibrahimovic (30) har fortsatt ikke blitt solgt til Paris Saint-Germain. Nå ser han ut til å fremprovosere overgangen på egen hånd.

Denne saken handler om:

- Milan har ikke penger? Da må det være ille... Bør jeg skrive en sjekk?, skrev Ibrahimovic til klubbledelsen i går ifølge den italienske Corriere Della Sera, som et stikk til klubbens pressede økonomi.

Ryktene rundt en overgang for svensken har florert siden starten av juli. Den franske klubben skal ha lagt inn et bud på 320 millioner kroner, men Milan og PSG har ikke blitt enige om en overgang.

Tidligere denne uken gikk klubbens president, Silvio Berlusconi, ut og sa at den svenske spissen var solgt - men per i dag er Zlatan fortsatt Milan-spiller.

Mottar rapporer på Ibiza

Det skal ha ført til at forholdet mellom Milan-ledelsen og Ibrahimovic er kjølig, og splittelsen skal ha gjort at den svenske superstjernen nå har tatt frem sin karakteristiske «diplomatiske» side.

Ifølge den italienske avisen har Ibrahimovic kommentert Milans økonomi fra ferieøya Ibiza, hvor han er sammen med familien. Ibrahimovic skal motta jevnlige oppdateringer fra agenten sin, Mino Raiola, men har nå sett sitt snitt til å ta overgangssaken i egne hender.

- Detaljer gjenstår

Ifølge Aftonbladet skal svensken i morgen fly til Paris for å gjennomgå medisinsk test og signere med den franske klubben. Zlatan skal være tilbudt en kontrakt på 108 millioner kroner per sesong.

Og overfor avisen sier Ibrahimovics agent at man fortsatt ikke har kommet til enighet om overgangen.

- Ingenting er gjort ennå. Vi jobber fortsatt med det, sier Mino Raiola, som mener overgangen til den mindre glamorøse fransk fotballen blir uproblematisk.

- Hvis Zlatan ville ha noe problem med å flytte til Frankrike, ville jeg ikke å tilbringe tre dager i Paris. Jeg elsker PSG-direktøren Leonardo. Men ikke så mye at jeg ønsker å tilbringe tre dager på kontoret sitt bare for å drikke kaffe, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball