Hovedinnhold

Moa ute i flere måneder

<p>SKADET: Mohammed «Moa» Abdellaoue vred kneet og mister trolig landskamper som følge av skaden.<br/></p>

SKADET: Mohammed «Moa» Abdellaoue vred kneet og mister trolig landskamper som følge av skaden.

Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
Landslagspiss Mohammed Abdellaoue har pådratt seg en kneskade og mister trolig Norges EM-kvalifiseringskamper i høst.

Denne saken handler om:

Moa ble skadd i Stuttgarts treningsøkt onsdag morgen under lagets treningsleir i Schruns. Spissen vred kneet da han landet etter en heading, og avbrøt umiddelbart treningsøkta.

Den tidligere Hannover-spissen ble sendt til MR-undersøkelse, som viste at 28-åringen har pådratt seg en bruskskade i kneet. Det er foreløpig uvisst hvor lenge Moa må være borte fra fotballen, men det er trolig snakk om flere måneder, alt etter hva slags behandlingsmåte Stuttgarts lege velger.

– Det er virkelig synd for oss, men også for Moa. Han har gjort et godt inntrykk på trening fram til nå, men er nå ute i lang tid. Vi skal gi han all den støtten han trenger for å komme tilbake så fort som mulig, sier Stuttgart-trener Armin Veh til klubbens hjemmesider.

Stuttgart starter sesongen 24. august, mens det norske landslaget spiller tre EM-kvalifiseringskamper mot Italia, Malta og Bulgaria i september og oktober. Det er usikkert om landslagsspissen rekker Norges viktige EM-kvalifiseringskamper. (NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball