Hovedinnhold

Full Coutinho-krangel mellom Barcelona og Liverpool

<p>STJERNE: Philippe Coutinho har ennå til gode å spille en seriekamp for Liverpool denne sesongen, men er likevel en av klubbens aller største stjerner.</p>

STJERNE: Philippe Coutinho har ennå til gode å spille en seriekamp for Liverpool denne sesongen, men er likevel en av klubbens aller største stjerner.

Foto: Kin Cheung, AP
Det ble aldri noen overgang fra Liverpool til Barcelona for Philippe Coutinho (25), men det forhindrer ikke klubbene i å krangle selv etter at overgangsvinduet er stengt.

Lørdag morgen gikk Barcelona-direktør Albert Soler ut og forklarte hvorfor den katalanske storklubben ikke maktet å hente det brasilianske stjerneskuddet denne sommeren.

– Etter uker med forhandlinger krevde Liverpool i går 200 millioner euro for spilleren. Vi ville ikke sette klubben i fare, sa Soler på en pressekonferanse på Camp Nou.

Dermed virket det som om Liverpool faktisk var villige til å lytte på bud på den offensive midtbanespilleren, stikk i strid med rapportene fra tidligere i sommer. 

Sett? Hevder fylle-Rooney straffes med millionbot

Men litt senere kom Liverpools versjon, og den stemmer ikke overens med hva Soler ga uttrykk for. Ifølge Sky Sports-journalist Guillem Balague nekter Liverpool fortsatt for at spilleren var til salgs. 

De avfeier prislapp-påstanden til Soler som «helt falsk».

– Liverpool insisterer på at klubbens standpunkt ikke endret seg i det hele tatt. Spilleren var ikke til salgs, skriver Balague

Britiske medier: Coutinho ber om å bli solgt

Også Telegraph-journalist Chris Bascombe videreformidler samme informasjon.

– Liverpools standpunkt hva gjelder Barcelonas påstander i dag er at de er absolutt falske. Det finnes ikke sannhet i de, skriver han på sin Twitter-konto

Philippe Coutinho har ennå til gode å spille for Liverpool denne sesongen. Ifølge klubben har han slitt med en ryggskade, men det forhindret likevel ikke spilleren å representere landslaget sitt natt til fredag.

I VM-kvaliken mot Ecuador vartet han også opp med en scoring i 2-0-seieren. Den andre scoringen ble for øvrig scoret av Barcelonas Paulinho. 

Les også: UEFA bekrefter PSG-etterforskning

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball