Hovedinnhold

Bolt: - Ingen tvil om at Ronaldo er bedre enn Messi

...og nå vil sprintfenomenet bli cricketstjerne

HAN ER BEST: Usain Bolt mener Cristiano Ronaldo er verdens beste fotballspiller. Foto: Kevork Djansezian, AFP, Bjørn S. Delebekk, VG
HAN ER BEST: Usain Bolt mener Cristiano Ronaldo er verdens beste fotballspiller. Foto: Kevork Djansezian, AFP, Bjørn S. Delebekk, VG
(VG Nett) Verdens raskeste mann mener Cristiano Ronaldo bør få Gullballen.

Denne saken handler om:

Usain Bolt mener at Ronaldo er en mer komplett spillere enn Lionel Messi.

- Det er ingen tvil om at Cristiano er bedre enn Messi. Han er en mer komplett spiller, sier Bolt til den portugisiske kanalen RTP ifølge Goal.com.

- Jeg ville gitt den til Cristiano. Han har klart å holde seg på topp og det er det vanskeligste, sier sprinteren.

Usain Bolt flørtet nylig med Ronaldos gamleklubb Manchester United, og han var på Santiago Bernabeu da Ronaldo debuterte for Real Madrid mot Deportivo La Coruna i 2009.

Han ble sist observert på tribunen i Madrid da Real Madrid vant 6-2 over Dinamo Zagreb i Champions League i desember.

Debatten om hvem som bør få Gullballen pågår for fullt, selv om det nesten er et halvt år til prisen deles ut. Og som regel er det ikke så vanskelig å gjette hvem som støtter hvem.

Real Madrid-forsvareren Sergio Ramos mener Cristiano Ronaldo (eller Iker Casillas) bør få den. Barcelona-forsvareren Gerard Pique vil gi prisen til Lionel Messi.

- Det er vanskelig å gjette hvem som vil få Gullballen i år, men etter min mening er Messi den beste spilleren i verden, sier Pique til Tencent Sport.

Brasilianske Neymar mener Messi er best.

- Meg? Nei, Gullballen tilhører Messi, som er verdens beste spiller. Ingen er som ham, sier Neymar til Mundo Deportivo.

Gullballen:

* I 2010 ble Gullballen (Ballon d'Or) som tidligere ble utdelt av France Football slått sammen med FIFA World Player of the Year. Vinneren stemmes frem av landslagskapteiner, trenere og journalister.

* Lionel Messi har vunnet prisen fire ganger. Cristiano Ronaldo én. Prisen deles ut i januar.

PS! Usain Bolt er i samtaler med den tidligere cricketstjernen Shane Warne om å spille i den australske cricketserien Twenty20 Big Bash League.

Bolt elsker cricket og har tidligere drevet med sporten på juniornivå.

- Warne kontaktet meg og spurte meg om jeg er seriøs og om jeg virkelig vil gjøre det. Så han kan nok legge inn noen ord som ordner det. Jeg skal se om jeg får fri. Jeg skal forsøke, sa Bolt til australsk TV.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball