Hovedinnhold

Argentinsk fotballspiller måtte kappe fire tær

UTSATT FOR BUSSULYKKE: Patricio Toranzo (t.h.) i en duell med Caracas' Robert Garces i gårsdagens oppgjør. Etter kampen ble Toranzo og lagkameratene utsatt for en bussulykke.
UTSATT FOR BUSSULYKKE: Patricio Toranzo (t.h.) i en duell med Caracas' Robert Garces i gårsdagens oppgjør. Etter kampen ble Toranzo og lagkameratene utsatt for en bussulykke. Foto: Marco Bello, Reuters
Den argentinske fotballspilleren Patricio Toranzo (33) måtte amputere deler av fire tær etter at spillerbussen krasjet på vei til flyplassen etter en kamp i Copa Libertadores.

Denne saken handler om:

33-åringen var en av seks Atlético Huracan-spillere som ble skadd i bussulykken etter kampen mot Caracas FC i Venezuela.

Først ble det meldt at spilleren måtte amputere fire tær, men senere presiserte ledelsen i Atlético Huracan at det bare var tuppen av de fire tærne på venstre fot som måtte fjernes.

– Det er ingen veldig alvorlig skade, og han kan snart spille igjen. Tærne hans vil bare være litt kortere, sa lagets lege Fernando Locaso til argentinsk radio.

Les også: Boca Juniors kastet ut av Sør-Amerikas Champions League

Toranzo har tidligere spilt for River Plate og Shanghai Shenhua. Han er høyrebeint.

Ifølge klubben var det bremsene på bussen som sviktet. Bussjåføren får skryt for å ha avverget en alvorligere ulykke.

Atlético Huracan hadde nettopp kvalifisert seg for gruppespillet i Copa Libertadores, som tilsvarer Champions League, da ulykken inntraff.

Skandale i Copa Libertadores i 2012: Gjenstand fra tribunen sendte Neymar i bakken

Blant dem som sendte sympatimeldinger på sosiale medier var Barcelona-stjernen Lionel Messi.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball