Hovedinnhold

Ingebrigtsen får kritikk etter uttalelsene mot Pallesen: – Pinlig!

<p>FÅR KRITIKK: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen i pressesonen etter det skuffende tapet mot Haugesund.</p>

FÅR KRITIKK: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen i pressesonen etter det skuffende tapet mot Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness, NTB scanpix
Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen (51) høster hard kritikk etter utspillene mot Haugesund-stopper Fredrik Knudsen Pallesen (20).

TV 2-ekspert Jesper Mathisen var ikke nådig mot Rosenborg-treneren og tok til Twitter for å kritisere oppførselen hans:

Og noen minutter tidligere skrev han:

«Du har vel mer klasse enn dette, Kåre? Pinlig! Tror nesten ikke det jeg leser. Får litt av fokuset bort fra laget og NB da! Det skal han ha» 

– Pallesen... Jeg driter i Pallesen. Hva er han, 17 år?

Det var etter 0-1-tapet for Haugesund at Kåre Ingebrigtsen ble spurt av VG om han kunne kommentere uttalelsene til Haugesund-stopper Fredrik Knudsen Pallesen. Stopperen synes Bendtner var lite mobil og stillestående, og da sa Ingebritgsen følgende om Knudsen:

– Pallesen ... Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv.

Lest denne? Rosenborg-tap i Haugesund - Hajradinovic avgjorde kampen i tredje minutt

– Han ble vel litt starstrucked da Nicklas kom ved siden av han, avsluttet RBK-treneren før han gikk videre til neste journalist uten at VG fikk avsluttet intervjuet.

VG konfronterte Pallesen med Ingebrigtsens uttalelser sent søndag kveld. De bryr han seg lite om.

– Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg konsentrer meg mest om meg selv og laget, og at det var en fantastisk seier, sier Pallesen til VG.

Også andre brukere på Twitter skrev hva de tenkte om oppførselen til Ingebrigtsen:

Slik gikk det i kampen:

– Unødvendig av begge

Fotballekspert Kjetil Rekdal synes både RBK-trener Kåre Ingebrigtsen og FKH-stopper Fredrik Pallesen Knudsen kunne droppet skittkastingen som oppsto etter søndagens kamp.

– Dette kunne begge holdt seg for gode for. Når kampen er ferdig, så er kampen ferdig. Unødvendig av både Ingebrigtsen og Pallesen, sier Rekdal til VG.

– Av og til kan sånt skje i kampens hete. Generelt blir det feil å prate for mye om spillere fra andre lag, fortsetter eksperten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball