Hovedinnhold

Nytt styremedlem i fotballforbundet trekker seg

TRE HAR TRUKKET SEG: Hege Leirfall (til venstre på første rad) er det siste styremedlemmet av fotballforbundets styret som trekker seg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
TRE HAR TRUKKET SEG: Hege Leirfall (til venstre på første rad) er det siste styremedlemmet av fotballforbundets styret som trekker seg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
Hege Leirfall trekker seg fra styret i Norges Fotballforbund.

Denne saken handler om:

Det melder TV 2 Sporten søndag kveld.
Leirfall mener styrearbeidet oppleves som umulig under fotballpresident Yngve Hallén.

- Jeg er kritisk til hvordan han styrer norsk fotball. Vi i forbundsstyret har fått i oppgave å forvalte norsk fotball sammen som et kollektiv. Det må også Yngve Hallén som president forholde seg til, sier hun.

For noen dager siden trakk Hege Jørgensen seg fra styret også det på grunn av samarbeidsproblemer med fotballpresidenten.

- Det dreier seg om at prosesser tas utenfor styrebehandling, og at vi ikke har grep om styrearbeidet på en måte som vi burde, sier Jørgensen.

Hallén har flere ganger måttet beklage uenigheten og splittelsen i styret. Denne gangen er ikke noe unntak.

- Hvis det er slik at noen føler seg tråkket på, så beklager jeg det, sier Hallén til TV 2 Sporten.

- Jeg syns det er viktig at vi nå samles og ser framover, og fokuserer på de viktige sakene vi har å løse, mener fotballpresidenten.

Styremedlemmene Anders Eggen og Mette Christiansen vurderer også å gi seg av ulike årsaker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball