Kane fikset VM-billett: - Vi klarte det til slutt

(England-Slovenia 1-0) Han var mer eller mindre usynlig i 90 minutter. Så var Harry Kane der og fikset VM-billetten til England.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Fire minutter på overtid kastet han seg ned for å nå ballen mellom to slovenere og fikk stusset ballen forbi keeper Jan Oblak på innlegget fra Kyle Walker.

Og det var det England trengte for å bli klar for Russland. Og det var hva publikum trengte etter 90 grusomt kjedelige minutter hvor Slovenia var fullt på høyde med hjemmelaget på Wembley.

38 kamper uten tap i EM- og VM-kvalik er imponerende. Men det England presterte i kveld var nemlig skuffende.

Ble arbeidsledig

Slovenia var fullt med på notene, presset høyt og forsvarte seg med stil. Harry Kane, kaptein for kvelden, var så godt som arbeidsledig i 1. omgang og kom til én skuddmulighet.

I andre hadde han et skudd mot mål før kapteinen viste goalgetter-tendensene på overtid.

– Vi klarte det til slutt. Det er alt som teller. Vi måtte være tålmodig, var oppsummeringen til England-kapteinen etter seieren.

Han gikk ut av september med 13 mål på åtte kamper, og oktober er såvidt begynt.

Keeper Joe Hart, som hadde et par viktige redninger, brydde seg ikke så mye om måten seieren kom på. Det betydde ikke så mye i kveld.

Bryr seg ikke om kritikken

– Vi har kvalifisert oss for VM, og det er fantastisk. Jeg bryr meg ikke om hva kritikerne sier, fastslår Hart.

Landslagssjef Gareth Southgate oppsummerte slik:

– Vi er klar for VM, og for England er det bra. Det er potensial i dette laget, men vi har en jobb å gjøre. Vi skal fortsette på den jobben og forbedre oss.

I den andre kampen i gruppe F slo Skottland Slovakia 1-0 etter en scoring av Chris Martin minuttet før full tid. Dermed har skottene mulighet for å få spille play off. En kamp gjenstår.

Toppen av tabellen ser slik ut:

1. England 9 17-3 23 poeng2. Skottland 9 15-10 17 poeng3. Slovakia 14-7 15 poeng4. Slovenia 10-5 14 poeng.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder