SÅ GLAD: Steven Fletcher reddet ett poeng for Wolves med sin scoring like før slutt. Slikt er det lov å juble for. Foto: PA Photos

Wolves berget poeng i thrillerkamp mot Tottenham

(VG Nett) (Wolves - Tottenham 3-3) Både Wolves og Tottenham er nok skuffet over uavgjort på Molineux. For TV-seerne var det strålende.

- En fantastisk kamp med mange scoringer og mange sjanser. (Alan) Hutton burde fått rødt før pause. Wolves ville ha straffe, som jeg mener det var riktig at de ikke fikk. Og Wolves skulle ikke fått anullert en scoring. Og vi fikk se mye fantastisk pasningsspill på en humpete bane.

VG LIVE: Vi fulgte kampen direkte!

Slik oppsummerte TV 2-ekspert Petter Myhre en fartsfylt fotballkamp mellom Wolverhampton og Tottenham.

VG Nett-leser:Irriterende at vi ikke engang kan skylde på dommeren i dag:(Diskutér kampen her!

- Vi hadde fortjent å vinne. Vi scoret tre fantastiske mål og hadde muligheten til å avgjøre det hele. Men Wolves er et godt lag, sier Tottenham-manager Harry Redknapp til TV 2.

Endelig scoret Defoe

Kevin Doyle sendte hjemmelaget i ledelsen etter 20 minutter, før en av Premier League-sesongens mest omtalte måltørker tok slutt. Jermaine Defoe hadde ikke scoret på nesten et år før han først banket inn 1-1 etter en halvtime og så sendte Tottenham i ledelsen med en nesten lik scoring fra like utenfor 16-meteren fem minutter senere.

Da ytterligere fem minutter hadde gått fikk kampen sin andre tomålsscorer. Alan Hutton rev ned en Wolves-spiller i eget felt og var heldig som bare fikk gult kort. Straffesparket satte Kevin Doyle kontrollert i mål.

Bale tilbake

Roman Pavlyuchenko sendte Tottenham i ledelsen på nytt like etter pause med et strålende skudd og Spurs-manager Harry Redknapp valgte å sette inn to kontringsspillere i Aaron Lennon og Gareth Bale. Sistnevnte har vært ute med skade, og det var nok godt for bortefansen å se ham tilbake på banen.

Kampen var meget åpen, med gode sjanser til begge lag. I det 80. minutt trodde de aller fleste Wolves hadde utlignet, men dommer Mark Halsey valgte å blåse for angrep på keeper Gomes.

Noen minutter senere kunne Defoe ha blitt tremålsscorer, men hans skudd gikk i stolpen. I stedet fikk Wolves sin utligning.
I det 87. minutt fikk en god Matt Jarvis lag ballen inn mot bakre stolpe. Michael Dawson bommet i opphoppet, og da fikk Steven Fletcher tid og rom til å stange inn 3-3.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder