MÅL: Clint Hill stanger ballen over, og Bolton-keeper Adam Bogdan er inne i målet og henter den ut. Scoringen ble ikke godkjent. Foto: PA Photos

MÅL: Clint Hill stanger ballen over, og Bolton-keeper Adam Bogdan er inne i målet og henter den ut. Scoringen ble ikke godkjent. Foto: PA Photos

Her ranes QPR for en soleklar scoring og poeng

(VG Nett) (Bolton - Queens Park Rangers 2-1) I denne situasjonen header Clint Hill ballen langt over streken - uten å få mål!

  • Stein-Erik Stormoen
  • Kristin Engløkken
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

I det 20. minutt oppsto kampens mest omdiskuterte situasjon. Clint Hill steg til værs på en corner og stanget ballen over streken. Bogdan fikk en arm på den, og sendte den ut igjen - via tverrliggeren, men det skulle med all tydelighet ha vært mål.

Adam Bogdan skal likevel ha skryt for den strålende «reaksjonsredningen» han leverte.

VG Live: Les referat!

Like etter pause sendte Shaun Wright-Phillips en stikker til en offsideplassert Djibril Cisse, som alene med keeper Patrick Kenny ikke gjorde noen feil. Scoringen skulle aldri vært godkjent, men likevel føltes det litt rett at QPR utlignet.

Men så ble kniven vridd om i QPR-såret. Ivan Klasnic ble tredd gjennom og sendte Bolton lekent i ledelsen minutter før slutt.

VG Nett-leser:QPR snytt for mål.
Diskutér med andre her.

Bolton over nedrykksstreken

Queens Park Rangers, som før lørdagens kamp kun hadde vunnet én av de siste 15 ligakampene, stilte for første gang på en god stund uten suspenderte spillere. Tilbake i troppen var både Djibril Cissé og Samba Diakité.

Bolton hadde ikke tatt tre poeng i serien siden 3-1-seieren over Liverpool halvveis ut i januar, men tok altså tre meget viktige poeng i nedrykksstriden og gikk med det forbi QPR på tabellen, og ligger etter 28 spilte kamper på trygg grunn - over nedrykksstreken.

Gjestene har ikke holdt nullen på 19 kamper, og er inne i sin verste formkurve siden 1979, ifølge supporternettsiden til Bolton.

Oppdaterte på Twitter

Etter kampslutt oppdaterte QPR-spiller Joey Barton fra Twitter-kontoen sin. Tydelig frustrert mente han at QPR var det mest uheldige laget noensinne.

«Store avgjørelser som er helt feil. Dommeren sier: ikke skyld på oss, skyld på FA for ikke å ha mållinjeteknologi. Det oppsummerer vel det meste for oss.»

QPR-manager Mark Hughes reagerer på at dommerne underveis skal ha sagt til dommerne at de ikke får gjort noe med det uten mållinjeteknologi.

- Har de sagt det, er det latterlig. Hvorfor gjør de ikke jobben sin, sier manageren, som mener reaksjonene fra spillerne i situasjonen talte for seg selv.

- Det sier alt. Jeg tror alle så hvilke avgjørelser som gikk mot oss, selv om det også skal sies at vi fikk noen med oss, sier Hughes i et intervju vist på TV 2.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder