PÅ VEI HJEM: Eks-United-spiss, Dimitar Berbatov er på vei tilbake til bulgarsk fotball. Her er han i United-trøye i en kamp mot Fulham i 2011. Foto: Fredrik Solstad VG

Supportere raser etter at Berbatov skal ha droppet moderklubben

Tidligere Manchester United-profil Dimitar Berbatov (36) vender hjem til bulgarsk fotball. Klubbvalget har skapt reaksjoner.

  • Camilla Skanke
Publisert:

Fra 1999 til 2001 storspilte Berbatov for bulgarske CSKA, men nå ser det ut til at Berbatov skal ende opp i rivalenes drakt. Ifølge sportsportalen Sportal.bg er det Beroe Stara Zagora som skal ha klart å kapre den bulgarske angrepsspilleren.

Les også: Berbatov klar for å forlate United

Det vekker sterke reaksjoner blant CSKAs supportertklubb «Animals». De dveler ikke ved å utrykke sin frustrasjon over bulgarerens overgang, ifølge den bulgarske fotballtwitterkontoen @BulgarianFooty.

Obviously, Dimitar Berbatov is bigger than CSKA. At least in his eyes. Or in the eyes of his wife Stara Zagora is more attractive than Sofia

– Tydeligvis er Dimitar Berbatov større enn laget. I hvert fall i hans øyne. Og i følge hans kone, er Stara Zagora en mer attraktiv klubb enn Sofia (CSKA).

Sett denne? Berbatov fnyser av stempelet som lat i United

Ifølge Sportal.bg sparer ikke CSKA-supporterne på kruttet. – Vi er ikke spåmenn, men sannheten er der ute. Gjemt mellom en tøffel, Golden Boot og tapt respekt, skriver de.

(Artikkelen fortsetter under videoen av Berbatov.)

Det ble også spekulert i om Berbatov ville returnere til engelsk fotball, hvor han i åtte år var i Tottenham, Manchester United og Fulham. I 2010 ble han den første ikke-britiske spilleren som puttet fem mål i en Premier League-kamp (for United), og i samme sesong ble han også ligaens toppscorer.

I 2014 gikk han derimot til Monaco, før han meldte overgang til greske PAOK året etter. Ifølge Daily Mail utelukket ikke Berbatov en retur til England da han i fjor sommer sto uten kontrakt, men etter alt å dømme vil spissen være å se i en bulgarsk trøye i nær fremtid.

Les også: Berbatov sier nei til landslaget

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder