MØTES IGJEN: Jonas Svensson stoppes kontant av Tromsøs Kent-Are Antonsen på Lerkendal i fjor. Foto: Ned Alley NTB scanpix

TIL møter RBK i cupen: – Vi har hatt et godt tak på dem hjemme

KIL trakk Sandefjord: – Fantastisk å få en kvartfinale på hjemmebane

Det blir et nytt lokaloppgjør mellom Strømsgodset og Vålerenga i cupens kvartfinale, RBK møter Tromsø på Alfheim og 1. divisjon vil være representert i semifinalene.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Jeg regner med jeg fikk en stjerne i boka hos Kanari-Fansen nå, sier LSK Kvinners Emilie Haavi, som deltok i trekningen sammen med NFFs Lars Fisketjønn, etter å ha bidratt til at Vålerenga må til Drammen.

VIF-trener Kjetil Rekdal ønsket seg hjemmekamp, men endte opp med bortekamp mot Strømsgodset. De to lagene møttes samme sted så sent som søndag der VIF ledet 2-0 halvveis, men endte opp uten poeng.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

3. runde: Sprøeste cupskrell siden 1969 – ekspert mener «amatørene» trener som proffer

– Det er cupen, så man må ta det man får. Vi hadde et håp om hjemmebane, men da vi fikk Godset visste vi at det ble Drammen. Det er en tøff arena og et godt lag, sier Rekdal til NTB.

– Jeg er fornøyd. Vi kunne fått lettere og vi kunne fått vanskeligere. Det viktigste er at vi fikk hjemmekamp, sier Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til klubbens hjemmeside.

Glad KIL-leder

Tromsø slo ut Odd etter ekstraomganger onsdag kveld og får en ny hjemmekamp i kvartfinalen når Rosenborg kommer til Alfheim 21. eller 22. september.

– Det er et lag som trekker folk, og vi har hatt et godt tak på Rosenborg hjemme - tradisjonelt sett, sier TIL-sjef Bård Flovik til Nordlys.

Bodø/Glimt møter Sarpsborg på Aspmyra mens et 1. divisjonslag også er sikret plass i semifinalen med oppgjøret Kongsvinger - Sandefjord på Gjemselund.

– Det er fantastisk å få en kvartfinale på hjemmebane. Det blir en veldig tøff kamp, men hjemmekamp i kvartfinalen er helt overlegent, sier KILs spillende daglige leder Espen Nystuen til klubbens hjemmeside.

Langtur for Stabæk

3. runde i NM for kvinner ble også satt opp torsdag med følgende utfall:

Kolbotn - Klepp, Vålerenga - Trondheims-Ørn, Røa - Urædd, LSK Kvinner - Molde, Grand Bodø - Stabæk, Fløya - Medkila/Bossekop, Arna-Bjørnar - Sandviken og Avaldsnes - Grei.

Husker du denne? Her er VIF-fansen som vil sende Rekdal ut av cupen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder