PÅ VEI BORT? Ifølge Arsène Wenger kan både Alexis Sánchez (t.v.) og Mesut Özil forlate klubben om et par måneder. Foto: Glyn Kirk AFP

Wenger åpner for Sanchez- og Özil-salg i januar

Arsenal-manager Arsène Wenger bekrefter at det er mulig at både Alexis Sánchez og Mesut Özil forlater klubben allerede i januar.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Både Alexis Sánchez og Mesut Özil er på utgående kontrakter, og kan forlate klubben gratis neste sommer. Arsenals manager Arsène Wenger har lenge vært klar på at det er uaktuelt å selge, men nå ser det ut som at han har begynt å vurdere å ta pengene for sine to største stjerner.

Sjekk snakkisen: Falcao bekrefter kontroversielle rykter

– Kontraktsforhandlingene med Özil går bra, og faktum at vi ikke kom til enighet forrige sesong betyr ikke nødvendigvis at han vil dra, sier han ifølge BBC.

– Begge to ser fornøyde ut, og jeg håper vi kan snu situasjonen, legger han til.

Intern avtale?

Ettersom begge stjernenes kontrakt går ut sommeren 2018, kan de begynne å snakke med klubber allerede i januar. På spørsmål om Özil og Sanchez kan forlate London-klubben i vinter, var Wenger klar på at det er en mulighet for å selge.

– Ja, det er mulig at de gjør det. I slike spesielle situasjoner som dette er det absolutt en mulighet.

Da spørs det om Wenger har inngått en avtale med de to superstjernene hvor de to spillerne får forlate klubben som de etter rapportene ønsker, og Arsenal får muligheten til å ta pengene for de.

Wenger skal fortsatt ha et håp om å beholde begge to, men den siste tiden har Özil vært koblet til Manchester United, mens Sanchez i lang tid har vært ryktet bort fra klubben.

Les også: Dette er superstjernene du ikke får se i VM

Lørdag skal Arsenal møte Watford på bortebane, det er mulig Arsenal må klare seg uten den chilenske stjernen – i tillegg til Shkodran Mustafi, som er ute med skade i en halvannen måned.

Sanchez og Chile blir ikke å se i VM neste år, etter å ha endt på 6. plass i VM-kvalifiseringen. Natt til onsdag fikk de juling av Brasil.

– Det var en veldig fysisk kamp, og jeg er bekymret. Jeg må snakke med ham. Jeg tror han er sliten mentalt også, sier Wenger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool27261064174779
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Manchester United27118841291241
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder