HARDT PRESSET: Rafael Benitez' Liverpool måtte gi tapt for Martin O'Neill og Aston Villa. Foto: AP
HARDT PRESSET: Rafael Benitez' Liverpool måtte gi tapt for Martin O'Neill og Aston Villa. Foto: AP

Benitez krever seier mot Bolton

Liverpool-manageren: Veteranene må ta ansvar

FOTBALL

(VG Nett) Etter to tap på tre kamper, krever Rafael Benitez at de mest erfarne spillerne i troppen sender klubben tilbake på rett kurs mot Bolton lørdag.

Publisert:

- Vi må sette oss ned og analysere hver enkelt spiller og forsikre oss om at vi gjør tingene riktig neste gang. Våre mest rutinerte spillere må ta ansvar, sier Rafael Benitez om vinneroppskriften for et Liverpool-lag på feil kurs.

VG Nett-leser:Jeg har gitt opp denne sesongen før den begynte, men jeg gir aldri opp LFC.Diskutér Liverpools krisestart her!

Mandag kveld bokførte Anfield-klubben allerede sesongens andre tap, like mange som Liverpool tapte i løpet av samtlige 38 ligakamper i fjor. Benitez vet godt at dette ikke holder.

Villa straffet hjemmelaget hardt ved å presse frem et selvmål, score på over overtid i 1. omgang og feie inn et straffespark rett etter at Fernando Torres hadde sendt Liverpool tilbake i kampen.

LES OGSÅ:Sjokktap for Liverpool

- Må vinne mot Bolton

- Vi startet bra mot Villa, men etter at vi slapp inn et selvmål begynte vi å gjøre feil. Vi vet vi må prestere bedre enn dette, innrømmer Liverpool-manageren overfor Sky Sports.

Første mulighet er lørdagens bortekamp mot Bolton, og hvis ikke det blir tre poeng der vil mange avskrive klubben allerede etter fire serierunder.

- Etter dette må vi reise til Bolton å vinne. Alt kan endre seg til det bedre om vi gjør det og selvtilliten vil forsterkes. Akkurat nå spiller vi nemlig ikke godt, og mot Aston Villa møtte vi et lag som er glimrende på kontringer, sier Benitez.

- Laget godt nok

Xabi Alonso har gått til Real Madrid sammen med Alvaro Arbeloa. Inn har Glen Johnson kommet og imponert kraftig, mens Aquilani ankom skadet fra Roma og ennå ikke har spilt.

Ettersom stallen stort sett er lik fra fjoråret, nekter Benitez å gi opp seriegullet.

- Stallen er omtrent den samme som i fjor, så jeg tror den skal være god nok til å kjempe om tittelen. Men vi må gjøre mer enn vi har gjort til nå.

- Vi må vinne mot Bolton, gjentar Benitez.

Her kan du lese mer om