INGEN AVGJØRELSE: Antoine Griezmann ville ikke snakke om fremtiden sin, selv om «alle» trodde en offentliggjøring kom i dag.
INGEN AVGJØRELSE: Antoine Griezmann ville ikke snakke om fremtiden sin, selv om «alle» trodde en offentliggjøring kom i dag. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Griezmann fortsatt taus om fremtiden - men avgjørelsen er tatt

FOTBALL

Han har i lang tid blitt koblet til den ene storklubben etter den andre. Men Antoine Griezmann (27), han rundlurte alle og blir værende i Atlético Madrid. Enn så lenge.

Publisert: Oppdatert: 12.06.18 15:57

Da det ble klart at Antoine Griezmann skulle stille opp på en pressekonferanse hos det franske landslaget tirsdag, var det ventet at han ville annonsere det neste steget i sin karriere:

Bli værende i Atlético Madrid, eller slutte seg til Barcelona, som han har vært koblet til i lang tid.

Griezmann, som er midt i forberedelsene til fotball-VM i Russland som braker løs torsdag, har i en årrekke vært koblet til flere storklubber.

I fjor sommer var det Manchester United som så ut som den mest sannsynlige destinasjonen, og de siste månedene har han flere ganger blitt rapportert å være så godt som klar for den katalanske storklubben Barcelona.

Må smøre oss med tålmodighet

En rekke franske og spanske medier har i dag gått og ventet på at han ville komme med et svar, men med en gang han satt seg ned, ga han beskjed – først på fransk, deretter på spansk:

– Beklager så mye. Jeg vet dere har ventet på dette, men i dag er ikke dagen.

Han fulgte opp med å si at han ikke ville snakke mer om sin egen fremtid så lenge han er med landslaget, men han kom med en kryptisk melding til:

– Jeg har tatt en avgjørelse, men dette er ikke hverken tid eller sted for å annonsere det.

Flere journalister skal ha forsøkt å stille spørsmål om fremtiden hans likevel, men til liten nytte. Etter hvert steppet Frankrikes pressesjef inn og ga de beskjed om å slutte.

Dermed vil 27-åringen – og resten av Frankrike-troppen – sannsynligvis ta med seg overgangsstøyet inn i mesterskapet.

Overgangsryktene vil nemlig ikke slutte etter dette.

Her kan du lese mer om