INGEN AVGJØRELSE: Antoine Griezmann ville ikke snakke om fremtiden sin, selv om «alle» trodde en offentliggjøring kom i dag.
INGEN AVGJØRELSE: Antoine Griezmann ville ikke snakke om fremtiden sin, selv om «alle» trodde en offentliggjøring kom i dag. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Griezmann fortsatt taus om fremtiden - men avgjørelsen er tatt

Publisert: Oppdatert: 12.06.18 15:57
FOTBALL

Han har i lang tid blitt koblet til den ene storklubben etter den andre. Men Antoine Griezmann (27), han rundlurte alle og blir værende i Atlético Madrid. Enn så lenge.

Da det ble klart at Antoine Griezmann skulle stille opp på en pressekonferanse hos det franske landslaget tirsdag, var det ventet at han ville annonsere det neste steget i sin karriere:

Bli værende i Atlético Madrid, eller slutte seg til Barcelona, som han har vært koblet til i lang tid.

Griezmann, som er midt i forberedelsene til fotball-VM i Russland som braker løs torsdag, har i en årrekke vært koblet til flere storklubber.

I fjor sommer var det Manchester United som så ut som den mest sannsynlige destinasjonen, og de siste månedene har han flere ganger blitt rapportert å være så godt som klar for den katalanske storklubben Barcelona.

Må smøre oss med tålmodighet

En rekke franske og spanske medier har i dag gått og ventet på at han ville komme med et svar, men med en gang han satt seg ned, ga han beskjed – først på fransk, deretter på spansk:

– Beklager så mye. Jeg vet dere har ventet på dette, men i dag er ikke dagen.

Han fulgte opp med å si at han ikke ville snakke mer om sin egen fremtid så lenge han er med landslaget, men han kom med en kryptisk melding til:

– Jeg har tatt en avgjørelse, men dette er ikke hverken tid eller sted for å annonsere det.

Flere journalister skal ha forsøkt å stille spørsmål om fremtiden hans likevel, men til liten nytte. Etter hvert steppet Frankrikes pressesjef inn og ga de beskjed om å slutte.

Dermed vil 27-åringen – og resten av Frankrike-troppen – sannsynligvis ta med seg overgangsstøyet inn i mesterskapet.

Overgangsryktene vil nemlig ikke slutte etter dette.

Her kan du lese mer om