LASK-presidenten meldte seg

Men hvor er millionene?

FOTBALL

LASK Linz' mektige fotballpresident Wolfgang Rieger (45) meldte seg for politiet i Wien i går, etter å ha vært søkk borte i flere uker.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:16

Men Riger var nesten blakk, og nå spør østerrikerne seg om hvor alle hans millioner har tatt veien.

- Vi spillere vet svært lite utover at Rieger meldte seg for politiet, og at han satt i avhør hele mandagen, sier Rune Tangen i LASK Linz. Den tidligere Mosse-spilleren bekrefter at både han og lagkamerat Geir Frigård har fått lønn som vanlig, også mens presidenten har vært på flukt.

Penger til gode

- Har han virkelig dukket opp igjen? Ja, det var kanskje bra nyheter for meg, sier Per Brogeland, som fikk sparken som trener i LASK Linz, og som mener han har penger til gode hos klubben.

Per Brogelands advokat i Østerrike og LASK Linz' advokater har berammet et møte om kompensasjon for den norske treneren i Wien 11. november.

- Jeg vet ennå ikke hva dette har å si for min sak. Det er jo LASK Linz som klubb jeg krever for penger, og ikke presidenten, men det skader vel neppe min sak at han nå har dukket opp igjen, sier Brogeland.

På flukt

Wolfgang Rieger har oppholdt seg i Frankrike og Nord-Italia mens han har vært på flukt etter at bankvirksomheten hans gikk fullstendig over styr. Østerrikske medier anslår at Rieger på en eller annen måte har tapt flere hundre millioner kroner.

Kort tid etter at Rieger forsvant, ble det rett og slett spekulert på om han hadde tatt sitt eget liv. Nå er altså mannen funnet, men foreløpig vet ingen hvor alle hans millioner har tatt veien.