ARSENAL-AKTUELL Hoffenheims trenerkomet Julian Nagelsmann. Foto: Michael Sohn AP

Avis: Arsenal vurderer 30-åring som Wenger-erstatter

Arsenal vurderer angivelig å bytte ut manager Arsène Wenger (68) med en tysk trenerkomét på 30 år.

Publisert:

Her er torsdagens oddstips.

Ifølge Daily Mail skal Hoffenheims unge trener Julian Nagelsmann være på listen over aktuelle navn som kan erstatte Wenger i Arsenal-sjefsstolen.

Kommentar: Vondt. Verre. Wenger.

Nagelsmann, som ble tidenes yngste Bundesliga-trener da han tok over Hoffenheim i februar 2016, ledet klubben til sikker plass – og deretter fjerdeplass og Champions League-kvalifisering den påfølgende sesongen.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Da Nagelsmann ble født, i 1987, var Wenger allerede inne i sin tredje sesong som trener. Samme år tok han over Monaco, der han fikk sitt store gjennombrudd i bransjen.

Ifølge Daily Mail er det nå en voksende oppfatning blant de høye herrer i Arsenal om at Wenger bør byttes ut ved sesongslutt. De ser spesielt til Tyskland for å finne arvtageren til franskmannen som har ledet London-klubben i 22 år.

Avisen ramser blant annet opp den tyske landslagssjefen Joachim Löw som en annen aktuell kandidat. Celtic-sjef Brendan Rodgers skal også være med i diskusjonen. Monaco-trener Leonardo Jardim har i lengre tid blitt koblet til jobben, mens klubblegenden Thierry Henry nylig uttrykte sin interesse for stillingen.

Men før den tid skal Wenger, under stort press etter helgens tap i ligacupfinalen mot Manchester City, ut i et nytt oppgjør mot Pep Guardiolas menn.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

For fire dager siden ble Arsenal utspilt og slått 3-0 av City, og de ser tilbake på svak form i ligaen i det siste (2-2-3). Men City har rotet litt på bortebane i det siste, med tre strake kamper uten seier, og i forrige uke røk de ut av FA-cupen mot Wigan fra tredje nivå.

Vi tror et revansjesugent Arsenal-lag klarer et uavgjort-resultat på hjemmebane i London, der snøværet sikkert vil sette sitt preg på kampen. Det gir 3,75 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.40.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder