ARSENAL-AKTUELL Hoffenheims trenerkomet Julian Nagelsmann. Foto: Michael Sohn AP

Avis: Arsenal vurderer 30-åring som Wenger-erstatter

Arsenal vurderer angivelig å bytte ut manager Arsène Wenger (68) med en tysk trenerkomét på 30 år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Her er torsdagens oddstips.

Ifølge Daily Mail skal Hoffenheims unge trener Julian Nagelsmann være på listen over aktuelle navn som kan erstatte Wenger i Arsenal-sjefsstolen.

Kommentar: Vondt. Verre. Wenger.

Nagelsmann, som ble tidenes yngste Bundesliga-trener da han tok over Hoffenheim i februar 2016, ledet klubben til sikker plass – og deretter fjerdeplass og Champions League-kvalifisering den påfølgende sesongen.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Da Nagelsmann ble født, i 1987, var Wenger allerede inne i sin tredje sesong som trener. Samme år tok han over Monaco, der han fikk sitt store gjennombrudd i bransjen.

Ifølge Daily Mail er det nå en voksende oppfatning blant de høye herrer i Arsenal om at Wenger bør byttes ut ved sesongslutt. De ser spesielt til Tyskland for å finne arvtageren til franskmannen som har ledet London-klubben i 22 år.

Avisen ramser blant annet opp den tyske landslagssjefen Joachim Löw som en annen aktuell kandidat. Celtic-sjef Brendan Rodgers skal også være med i diskusjonen. Monaco-trener Leonardo Jardim har i lengre tid blitt koblet til jobben, mens klubblegenden Thierry Henry nylig uttrykte sin interesse for stillingen.

Men før den tid skal Wenger, under stort press etter helgens tap i ligacupfinalen mot Manchester City, ut i et nytt oppgjør mot Pep Guardiolas menn.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

For fire dager siden ble Arsenal utspilt og slått 3-0 av City, og de ser tilbake på svak form i ligaen i det siste (2-2-3). Men City har rotet litt på bortebane i det siste, med tre strake kamper uten seier, og i forrige uke røk de ut av FA-cupen mot Wigan fra tredje nivå.

Vi tror et revansjesugent Arsenal-lag klarer et uavgjort-resultat på hjemmebane i London, der snøværet sikkert vil sette sitt preg på kampen. Det gir 3,75 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.40.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City24163565273851
3Leicester City24153652242848
4Chelsea2412484132940
5Manchester United249783629734
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder