MOT SLUTTEN? Engelske tabloider spekulerer nå i om Mourinho kan være ferdig som Manchester United-manager allerede til sommeren. Foto: Sjur Stølen / VG

Engelske aviser: Mourinho kan få sparken

Engelske aviser hevder torsdag at flere i styret i Manchester United er misfornøyde med José Mourinho (55), og at han kan få sparken til sommeren.

Det skriver Daily Mail og The Daily Mirror. Ifølge Daily Mail er flere sentrale personer i styret på Old Trafford misfornøyde med måten Manchester United spiller på under Mourinho. Det skal ikke akkurat ha bedret seg etter den pinlige Champions League-exiten mot Sevilla tirsdag. Kommentarene Mourinho kom med etter kampen var i tillegg meget oppsiktsvekkende.

Se hva Mourinho sa i videoen under:

– Klart seg bra

Tidligere Tottenham-keeper, nå Premier League-ekspert for TV 2, Erik Thorstvedt, synes Mourinho har klart seg bra i jobben som Manchester United-manager.

– Det er rart om de kommentarene skal få det til å bikke. Det måtte isåfall vært på grunn av spillestil, at ikke underholdningsverdien er god nok. Så er spørsmålet om du må du vinne trofeer. Men er det noe Mourinho er god til, så er det å hente trofeer. Og han kan fort vinne FA-cupen, sier Thorstvedt, og fortsetter:

– Jeg synes han har klart seg ganske bra. Han har jo oppført seg relativt bra også. Hvis du ikke vinner på pokaler må du i alle fall spille bra, men hans spillestil kan ikke ha kommet som noe sjokk. De har tross alt gjort framgang under Mourinho, og de ligger mye bedre an nå, enn etter forrige sesong. Det er en kamp siden de slo Liverpool og han ble hyllet, så er det plutselig helt andre veien. Men spekulering er naturlig. Jeg tror det skal litt mer til.

PSG-rykter

Tidligere har det også florert rykter om at Mourinho ønsker seg til PSG. De ryktene ble igjen aktuelle etter Paris-klubben røk hodestups ut av Champions League, etter åttedelsfinalen mot Real Madrid.

– Han går i hvert fall ikke til en dårlig klubb. PSG er en type klubb han kan hoppe videre til. Men det er umulig å si. Som regel er det ikke hold i mye av de ryktene. Skulle han vinne FA-cupen denne sesongen fortsetter han å samle pokaler. Det er for fansen ofte det viktigste, sier Thorstvedt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder